Italiaans restaurant geeft €50 aan wie zich laten vaccineren

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.198 abonnees.

italiaans restaurant vaccinatie (1)

Een Italiaans restaurant in Brussel start wel met een heel bijzondere actie. Iedereen die gevaccineerd is, krijgt een bon van 50 euro. 

Italiaans restaurant

Het Brusselse restaurant Osteria Romana geeft klanten die zich vanaf 26 mei laten vaccineren een bon van 50 euro. De voorwaarde is dat je één voucher per tafel mag gebruiken en het moet in één keer uitgegeven worden.

Geldig vanaf 9 juni 

Klanten kunnen de coupon gebruiken vanaf 9 juni en het is geldig tot het einde van de maand. De eigenaars willen mensen zo aanzetten om zich te laten vaccineren. Niet iedereen is er even blij mee.

Kritiek

De actie van het restaurant valt niet bij iedereen in de smaak. Niet-gevaccineerde mensen zouden op die manier gediscimineerd worden, omdat zij geen kans maken op deze beloning.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights