Italiaans restaurant geeft €50 aan wie zich laten vaccineren

5/5
italiaans restaurant vaccinatie (1)

Een Italiaans restaurant in Brussel start wel met een heel bijzondere actie. Iedereen die gevaccineerd is, krijgt een bon van 50 euro. 

Italiaans restaurant

Het Brusselse restaurant Osteria Romana geeft klanten die zich vanaf 26 mei laten vaccineren een bon van 50 euro. De voorwaarde is dat je één voucher per tafel mag gebruiken en het moet in één keer uitgegeven worden.

Geldig vanaf 9 juni 

Klanten kunnen de coupon gebruiken vanaf 9 juni en het is geldig tot het einde van de maand. De eigenaars willen mensen zo aanzetten om zich te laten vaccineren. Niet iedereen is er even blij mee.

Kritiek

De actie van het restaurant valt niet bij iedereen in de smaak. Niet-gevaccineerde mensen zouden op die manier gediscimineerd worden, omdat zij geen kans maken op deze beloning.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten

Geverifieerd door MonsterInsights