Irodion Capelle aan den IJssel: beste Griek 2020 én internationale Gold Award ‘Authentic Taste of Greece’

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Kostas en Wicky Christodoulou, eigenaars van het Grieks restaurant Irodion in Capelle aan den IJssel

Het Grieks restaurant Irodion in Capelle aan den IJssel is uitgeroepen tot “Beste Griek 2020’ door Griekenland Magazine. Daarnaast won het restaurant van Kostas en Wicky Christodoulou een internationale Gold Award voor ‘Authentic Taste of Greece’ van de Griekse organisatie Greek Taste Beyond Borders.

Griekenland Magazine

Het is de tweede keer dat restaurant Irodion Capelle aan den IJssel door ‘Griekenland Magazine‘ wordt uitgeroepen tot beste Griekse restaurant. Ook in 2016 ging de prijs naar het restaurant van Kostas en Wicky Christodoulou.

“Het is de kroon op het werk na de grootscheepse verbouwing van Irodion ruim twee jaar geleden en het verbeteren van het culinaire niveau”, aldus Kostas en Wicky.

Nadat lezers in België en Nederland hun favoriete Griekse restaurant mochten nomineren, kwam Irodion via de longlist en na een positief jurybezoek op de shortlist. Na stemming door de lezers van het magazine won Irodion met ruim 36% van de stemmen de titel ‘De Beste Griek 2020’.

De prijs wordt op 20 maart uitgereikt in aanwezigheid van burgemeester Oskam van Capelle aan den IJssel.

Nieuwe inrichting en verhoging culinaire niveau

Eigenaar Kostas Christodoulou: “De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om het culinaire niveau te verhogen, onder meer door Griekse topchefs gerechten te laten ontwikkelen en om verse producten van de allerbeste kwaliteit te gebruiken. Sinds de verbouwing ruim twee jaar geleden heeft het restaurant een moderne look met een warme sfeer en dat trekt ook een ander, jonger publiek aan. Verder organiseren we regelmatig culinaire evenementen en wijnproeverijen. We zijn er trots op dat onze inspanningen zo worden gewaardeerd en we zijn heel blij met beide prijzen.”

Wicky valt in: “Op 20 maart om 17u krijgen we de prijs voor De Beste Griek uitgereikt, in aanwezigheid van burgemeester Oskam van Capelle aan den IJssel. Dat vieren we feestelijk met een hapje, drankje, Griekse live muziek en een Griekse dansgroep. Al onze gasten zijn tussen 16u en 17u30 welkom om het mee te beleven.”

Irodion Capelle aan den IJssel: beste Griek 2020 én internationale Gold Award 'Authentic Taste of Greece'

Authentic Taste of Greece

De Gold Award ‘Authentic Taste of Greece 2020’ is een internationale prijs die wordt uitgeloofd door de Griekse organisatie ‘Greek Taste Beyond Borders’ (GTBB). De prijs is bestemd voor bedrijven buiten Griekenland die Griekse authentieke smaken en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

De organisatie roemt de combinatie van moderne kookstijl met authentieke smaken die gebaseerd zijn op Griekse tradities, en het enthousiasme waarmee Irodion de gerechten serveert. De award zal op 6 april 2020 aan het echtpaar Christodoulou worden uitgereikt op de conferentie van de GTBB in Athene.

Feestelijk menu

Irodion viert de successen met een speciaal viergangenmenu met authentieke gerechten voor de feestprijs van €29,50. Het menu wordt de hele maand februari 2020 geserveerd van maandag tot en met donderdag.

Irodion Capelle aan den IJssel

Irodion Capelle aan den IJssel is een Grieks restaurant in winkelcentrum De Terp in Capelle aan den IJssel bij Rotterdam. Eigenaren Kostas en Wicky Christodoulou serveren hier sinds 2008 de authentieke Griekse keuken in een modern jasje. Irodion onderscheidt zich door het gebruik van verse producten van de allerbeste kwaliteit, gepresenteerd op smaakvol servies en een hartelijke Griekse bediening.

De wijnkaart bevat grotendeels Griekse kwaliteitswijnen, iets wat voor Griekse restaurants in Nederland uitzonderlijk is. Het restaurant is in het najaar van 2017 verbouwd en heeft een moderne look gekregen, gecombineerd met de warme sfeer van Griekenland.

Irodion behaalde in 2009 een vijfde plaats in de restaurantrecensierubriek de Gouden Pollepel van het Algemeen Dagblad Rotterdam en werd in 2016 en 2020 uitgeroepen tot ‘Beste Griek’ door Griekenland Magazine. In 2020 wint het restaurant de Gold Award ‘Authentic Taste of Greece’ van de Griekse organisatie Greek Taste Beyond Borders.

Volg Irodion

https://www.facebook.com/irodioncapelle/posts/2495709860640658

Heb jij ook interessant nieuws, tips, weetjes, een inspirerend verhaal of een aanbieding? Stuur ons de link!


Bron: AstridsTaste

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten