• Horeca Webzine
  • Adverteren
    • Statistieken website
  • Partnerships
    • Partners Horeca Webzine
    • Premium Partner worden
    • Content Partner worden
  • Online Marketing
    • Formules Online Communicatie
      • Performante webshop
  • Shoppen
    • Winkelmand
    • Afrekenen
  • Communities
    • Community mārie
      • Welkomstbericht nieuwe leden mārie
  • Horeca en Food Jobs
    • Vacature toevoegen
    • Mijn vacatures
  • Recepten van Chefs
    • Recept insturen
  • Abonneer je gratis
    • Winnaars wekelijkse waardebon
  • Contact
  • Divers
    • Brand Ambassador
    • Privacy Policy
    • Vacature
Horeca Webzine
  • Nieuws
  • Kennisbank
  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Feestzaal
  • Catering
  • Leveranciers
  • mārie
  • Mastercooks
No Result
View All Result
  • Nieuws
  • Kennisbank
  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Feestzaal
  • Catering
  • Leveranciers
  • mārie
  • Mastercooks
No Result
View All Result
Horeca Webzine
No Result
View All Result
Home Nieuws Nederland

Irodion Capelle aan den IJssel: beste Griek 2020 én internationale Gold Award ‘Authentic Taste of Greece’

Horeca Webzine by Horeca Webzine
05/02/2020
in Nederland, Nieuws
0
Irodion Capelle aan den IJssel: beste Griek 2020 én internationale Gold Award ‘Authentic Taste of Greece’

Kostas en Wicky Christodoulou, eigenaars van het Grieks restaurant Irodion in Capelle aan den IJssel

6
SHARES
211
VIEWS

Het Grieks restaurant Irodion in Capelle aan den IJssel is uitgeroepen tot “Beste Griek 2020’ door Griekenland Magazine. Daarnaast won het restaurant van Kostas en Wicky Christodoulou een internationale Gold Award voor ‘Authentic Taste of Greece’ van de Griekse organisatie Greek Taste Beyond Borders.

Griekenland Magazine

Het is de tweede keer dat restaurant Irodion Capelle aan den IJssel door ‘Griekenland Magazine‘ wordt uitgeroepen tot beste Griekse restaurant. Ook in 2016 ging de prijs naar het restaurant van Kostas en Wicky Christodoulou.

“Het is de kroon op het werk na de grootscheepse verbouwing van Irodion ruim twee jaar geleden en het verbeteren van het culinaire niveau”, aldus Kostas en Wicky.

Nadat lezers in België en Nederland hun favoriete Griekse restaurant mochten nomineren, kwam Irodion via de longlist en na een positief jurybezoek op de shortlist. Na stemming door de lezers van het magazine won Irodion met ruim 36% van de stemmen de titel ‘De Beste Griek 2020’.

De prijs wordt op 20 maart uitgereikt in aanwezigheid van burgemeester Oskam van Capelle aan den IJssel.

Lees ook:

Consument kiest steeds meer voor eenvoudige horecaconcepten in 2021

Na voetbal en cabaret nu ook een experiment in 5 cafés

Nieuwe inrichting en verhoging culinaire niveau

Eigenaar Kostas Christodoulou: “De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om het culinaire niveau te verhogen, onder meer door Griekse topchefs gerechten te laten ontwikkelen en om verse producten van de allerbeste kwaliteit te gebruiken. Sinds de verbouwing ruim twee jaar geleden heeft het restaurant een moderne look met een warme sfeer en dat trekt ook een ander, jonger publiek aan. Verder organiseren we regelmatig culinaire evenementen en wijnproeverijen. We zijn er trots op dat onze inspanningen zo worden gewaardeerd en we zijn heel blij met beide prijzen.”

Wicky valt in: “Op 20 maart om 17u krijgen we de prijs voor De Beste Griek uitgereikt, in aanwezigheid van burgemeester Oskam van Capelle aan den IJssel. Dat vieren we feestelijk met een hapje, drankje, Griekse live muziek en een Griekse dansgroep. Al onze gasten zijn tussen 16u en 17u30 welkom om het mee te beleven.”

Irodion Capelle aan den IJssel: beste Griek 2020 én internationale Gold Award 'Authentic Taste of Greece'

Authentic Taste of Greece

De Gold Award ‘Authentic Taste of Greece 2020’ is een internationale prijs die wordt uitgeloofd door de Griekse organisatie ‘Greek Taste Beyond Borders’ (GTBB). De prijs is bestemd voor bedrijven buiten Griekenland die Griekse authentieke smaken en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

De organisatie roemt de combinatie van moderne kookstijl met authentieke smaken die gebaseerd zijn op Griekse tradities, en het enthousiasme waarmee Irodion de gerechten serveert. De award zal op 6 april 2020 aan het echtpaar Christodoulou worden uitgereikt op de conferentie van de GTBB in Athene.

Feestelijk menu

Irodion viert de successen met een speciaal viergangenmenu met authentieke gerechten voor de feestprijs van €29,50. Het menu wordt de hele maand februari 2020 geserveerd van maandag tot en met donderdag.

Irodion Capelle aan den IJssel

Irodion Capelle aan den IJssel is een Grieks restaurant in winkelcentrum De Terp in Capelle aan den IJssel bij Rotterdam. Eigenaren Kostas en Wicky Christodoulou serveren hier sinds 2008 de authentieke Griekse keuken in een modern jasje. Irodion onderscheidt zich door het gebruik van verse producten van de allerbeste kwaliteit, gepresenteerd op smaakvol servies en een hartelijke Griekse bediening.

De wijnkaart bevat grotendeels Griekse kwaliteitswijnen, iets wat voor Griekse restaurants in Nederland uitzonderlijk is. Het restaurant is in het najaar van 2017 verbouwd en heeft een moderne look gekregen, gecombineerd met de warme sfeer van Griekenland.

Irodion behaalde in 2009 een vijfde plaats in de restaurantrecensierubriek de Gouden Pollepel van het Algemeen Dagblad Rotterdam en werd in 2016 en 2020 uitgeroepen tot ‘Beste Griek’ door Griekenland Magazine. In 2020 wint het restaurant de Gold Award ‘Authentic Taste of Greece’ van de Griekse organisatie Greek Taste Beyond Borders.

Volg Irodion

https://www.facebook.com/irodioncapelle/posts/2495709860640658

Heb jij ook interessant nieuws, tips, weetjes, een inspirerend verhaal of een aanbieding? Stuur ons de link!


Bron: AstridsTaste

Tags: awardsGrieksnieuwswereldkeuken
Share6TweetShare
premium partner chef's food products (2)
premium partner pH-20
premium partner keurslager
miikitco partner horeca webzine (2)
premium partner pH-20
premium partner royal teas geluwe
premium partner weyn's honing
Previous Post

HorecaDating: een unieke datingsite voor de Horeca-Singles vanaf 14 februari

Next Post

KHN dringt erop aan om de horeca-tsunami in Groningen in te dijken.

Horeca Webzine

Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

Next Post
KHN dringt erop aan om de horeca-tsunami in Groningen in te dijken.

KHN dringt erop aan om de horeca-tsunami in Groningen in te dijken.

Een reactie achterlaten Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de Privacy Policy.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

We hebben je gratis abonnement op Horeca Webzine ontvangen. Controleer nu nog even je inbox of spammap om je mailadres te bevestigen.

RECENTE BERICHTEN

leveranciers-plan-Horeca-Webzine-

Een financieel plan maken doe je aan de hand van deze 4 stappen

13/04/2021
Raw Food. Wat is het? Weetjes en meer dan 100 recepten.

Raw Food. Wat is het? Weetjes en meer dan 100 recepten.

13/04/2021
Klachten: zo ga je er mee om. 4 stappen en tips.

Klachten: zo ga je er mee om. 4 stappen en tips.

13/04/2021
kelners obers ober

Obers: deze 10 dingen mis je zeker in de lockdown

08/04/2021
horecaconcepten concept concepten

Consument kiest steeds meer voor eenvoudige horecaconcepten in 2021

06/04/2021

MEEST GELEZEN

  • Horeca Webzine online magazine open petitie uitbaters

    Teken de petitie, de horeca in België en Nederland moet weer open!

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Wat is de dresscode in het Hof van Cleve van Peter Goossens?

    231 shares
    Share 231 Tweet 0
  • Meer dan 100 horecazaken met een leuk terras in Vlaanderen

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Zowat 550 cateraars en feestzaaluitbaters zijn de ongelijkheid beu en stappen naar de rechter 

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Vlaamse cateraars en feestzaaluitbaters groeperen zich om hun rechten op te eisen

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

  • Home
  • Statistieken website
  • Privacy Policy
  • Contact

© 2019 - Horeca Webzine

No Result
View All Result
  • Horeca Webzine
  • Adverteren
    • Statistieken website
  • Partnerships
    • Partners Horeca Webzine
    • Premium Partner worden
    • Content Partner worden
  • Online Marketing
    • Formules Online Communicatie
      • Performante webshop
  • Shoppen
    • Winkelmand
    • Afrekenen
  • Communities
    • Community mārie
      • Welkomstbericht nieuwe leden mārie
  • Horeca en Food Jobs
    • Vacature toevoegen
    • Mijn vacatures
  • Recepten van Chefs
    • Recept insturen
  • Abonneer je gratis
    • Winnaars wekelijkse waardebon
  • Contact
  • Divers
    • Brand Ambassador
    • Privacy Policy
    • Vacature

© 2019 - Horeca Webzine

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Bezoek onze Privacy Policy.