Dit zijn 5 interessante gratis internet tools voor je als ondernemer

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.243 abonnees.

internet tools horeca ondernemer

Je tekst omzetten in het vet of een ander lettertype voor je sociale media, je bestanden online converteren, een winnaar voor je Facebook-winactie aanduiden, mailadressen in bulk gratis checken of duizenden gratis foto’s voor je sociale media of je website. We hebben 5 gratis internet tools hier voor je getest en maken er nu quasi dagelijks gebruik van.  

Inhoudsopgave

Facebook Fonts

Facebook Fonts is een gratis online lettertypewisselaar, waarvoor je geen software hoeft te downloaden. Om het te gebruiken typt of plak je gewoon een paar woorden, je titel of een langere tekst in het bovenste (phone) of linkse (PC) vak.

In het vak eronder of het rechtse genereert de website tientallen lettertypestijlen die je naar je Facebook of andere sociale media kan kopiëren en plakken. [ Ga naar de website van Facebook Fonts ]

Een leuke, ook van LingoJam en in dezelfde stijl, is de Emoj Translater.

facebook fonts gratis tools horeca

Convertio

Convertio ondersteunt meer dan 25.600 verschillende conversies tussen meer dan 300 verschillende bestandsformaten. Zowel van documenten bv van .doc naar .pdf of van beelden, bv van .webp naar .jpg. 

Laad je bestanden gewoon gratis in op de pagina, kies een outputformaat en klik op de knop ‘Converteren’. Wacht even totdat het proces is voltooid. De conversies gaan heel vlug en vinden plaats in de cloud.

Convertio is gebaseerd op een browser en werkt voor alle platforms. Het is niet nodig om software te downloaden en te installeren.  [ Ga naar de website van Convertio ]

Online Naam Loten 

Online Naam Loten is een gratis tool waarbij je snel en eerlijk willekeurige naam kan kiezen van een lijst of namen. 

Je kan dit doen door aan het rad te draaien of door het tonen van willekeurige namen. Het is ook mogelijk om meerdere namen tegelijk te loten in een trekking. [ Ga naar de website van Online Naam Loten ]

Quick Email Verification

Quick Email Verification is een e-mailverificatieservice die helpt bij het valideren van e-mailadressen. Het wordt beschouwd als een van de beste e-mailverificatieservices vanwege het vermogen om ongeldige e-mailadressen, ook wel valse e-mailadressen genoemd, nauwkeurig te identificeren.

Je kan dagelijks tot 100 e-mailadressen gratis verifiëren. [ Ga naar de website van Quick Email Verification ].

Freepik

Freepik is een beeldbankwebsite. Inhoud geproduceerd en gedistribueerd door het online platform omvat foto’s, illustraties en vectorafbeeldingen.

Het platform distribueert zijn content onder een freemium-model, wat betekent dat je gratis toegang hebt tot een heel groot deel van de content, maar het is ook mogelijk om een ​​abonnement af te nemen met voordelen zoals toegang tot meer exclusieve bronnen, de mogelijkheid om de gebruikte content niet toe te schrijven of een hoger aantal dagelijkse downloads.

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights