Horeko Match: dé datingapp voor de horeca

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.055 abonnees.

Horeko Match datingapp horeca

Softwareleverancier Horeko uit Amersfoort – Premium Partner van Horeca Webzine – lanceert vandaag een nieuwe feature in zijn personeelsplanningsapp: Horeko Match. Met deze datingapp kunnen single medewerkers van bedrijven die met Horeko Employee Manager werken heel eenvoudig andere singles vinden.

Horeko

Horeko is een allesomvattend systeem voor de keuken en neemt veel werk uit handen. Horeko biedt de totaaloplossing voor ieder horecabedrijf. Denk je bv dat je meer rendement uit je keuken kan halen? Met Horeko verbeter je al snel je rendement met 2% of meer. En met deze nieuwe datingapp nu ook je liefdesleven. 

Dé datingapp voor horecamedewerkers

Alle horecamedewerkers weten het: daten en werken in de horeca was altijd een lastige combinatie. Voor veel singles een reden om in een ander sector te gaan werken. Via Horeko Match vindt je singles die jouw werktijden snappen. 

“Bij Horeko lopen we graag voorop en zijn we voortdurend bezig om horecaondernemers te ondersteunen met tools om actuele uitdagingen te lijf te gaan”, vertelt Van Dongen.  

Personeelstekort

“Het huidige personeelstekort is een doorn in het oog niet alleen voor de horecaondernemer, maar ook voor ons. De horeca is het mooiste vakgebied, maar we snappen ook wel dat het als single lastig is. Meestal ben jij degene die de gasten een drankje geeft op hun date. En als jij klaar bent met werken ligt half Tinder alweer op bed”, aldus de CEO van Horeko

Door een manier te bieden om singles te vinden die de werktijden en uitdagingen van de horeca snappen, stappen veel minder jonge, alleenstaande medewerkers over naar een andere branche, volgens Horeko.

“Behoud van je medewerkers, dat is wat ons betreft een cruciaal wapen in de strijd tegen het personeelstekort”, besluit Van Dongen.

Horeca singles kunnen nu swipen door de duizenden profielen binnen de Horeko App. Vind snel en gemakkelijk horecatijgers in jouw buurt en match deze met jouw voorkeuren.

Swipe, match, drink je drankje en doe je dansje! De gratis module is heel eenvoudig aan te zetten in Horeko Employee Manager en de medewerkers kunnen zelf kiezen of ze hun profiel openbaar zetten. De jacht kan beginnen!

Date een barista en krijg altijd een hartje in je koffie.

Annelies Hartjes van ‘Cupido’s Coffee hoekje’ was onderdeel van de bèta test: “Wij waren één van de eersten die mochten testen. Het was ongelofelijk. Opeens wilde iedereen tot sluitingstijd werken.”

“Gelukkig zijn wij maar tot 18u open want anders was de naborrel echt uit de hand gelopen. Ik had zelfs één barista die geen melk meer kon schuimen. Ziek thuis met een Swipe-duim.”

“Ik ben nu wel heel tevreden met Horeko Match die ik met mijn medewerkers deel. Als werkgever wil je toch enkel het beste voor je team. Ik zie zo dat het hart voor de horeca en mijn koffiehuis van mijn medewerkers groeit.”

Niet zomaar een datingapp

Horeko Match is niet zomaar een app. Het is dé datingapp voor horecamedewerkers. Update of download nu de Horeko App in de App Store of Google Play en start met daten.

Horecaondernemers die kennis willen maken met Horeko Match binnen Horeko Employee Manager, kunnen gratis een vrijblijvende demo van 30 dagen aanvragen. 

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights