chef social media content horeca webzine horecazaken belgie nederland

Horeca

Het woord horeca is een samentrekking van hotel (HO), restaurant (RE) en café (CA)  

Binnen de horecasector vinden we heel wat verschillende soorten zaken.   

In het overzicht van Horeca Webzine onderscheiden we de horecazaken die vooral dranken (CA), eten aan de kaart (RE) en een overnachting (HO) aanbieden. 

Bij de horecazaken die eten bereiden, onderscheiden we de zaken die vooral eten aan de kaart ter plaatse serveren en eten om af te halen aanbieden. 

Drinken

Horecazaken waar het aanbieden van koude en/of warme dranken de core-business is zoals cafés, volkscafés, kroegen, tavernes, tea-rooms, koffiehuizen, cocktailbars, nightbars,…

Eten ter plaatse

Horecazaken waar het aanbieden van eten aan de kaart de core-business is zoals restaurants, brasseries, bistro’s, tavernes, snackbars, eetcafés, pannenkoekenhuisjes,…

Eten afhalen

Horecazaken waar het aanbieden van een snelle hap (fastfood) om mee te nemen de core-business is zoals frituren, broodjeszaken, hamburger- & pizza-drive-ins, take-aways,… 

Overnachten

Horecazaken waar het aanbieden van een overnachting met ontbijt en extra diensten de core-business is zoals hotels, B&B’s, resorts, hostels, motels, botels, pensions,…  

Je zaak niet in het overzicht?  

Staat je horeczaak niet in het overzicht? Dan kan je in een paar stappen je bedrijf laten toevoegen.  

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights