Categorie: Nieuws

Via de website, nieuwsbrief en sociale media van Horeca Webzine, het interactief online horecamagazine, vind je alle laatste nieuws van en voor de horeca uit België en Nederland.

sep 02
Koen leert je pikant eten met Russische roulette. Bekijk de video.

Koen kweekt de strafste peper ter wereld: de Caroline Reaper. Met de oogst maakt hij onder meer de ‘Fonsies Insane Hot Sauce’ en de 'Fonsies Insane Russian Roulette' waarmee hij iedereen pikant wil leren eten.

aug 28
Horeca Webzine viert haar eerste verjaardag en mag 14 abonnees uitnodigen

Horeca Webzine viert haar eerste verjaardag en mag 14 abonnees uitnodigen in Mistinguett, Hashtag Food, Ghent Marriott Hotel, Route 46 American Resto, Sarriette, Eetkaffee Eddy, Restaurant De Pastorie en Bystrò Jamien. Waag je kans voor 29 augustus 2020 om een uitnodiging in de wacht te slepen.

aug 15
Vlees eet je in deze restaurants, bistro’s en steakhouses

Hier laten we je de mooiste foto's zien van de restaurants waar je terecht kan voor een goed stuk vlees. Alleen voor échte carnivoren.

jul 20
Fastfood is beter dan salade als je ziek bent in de 21ste eeuw

Het mag wel gek klinken maar fastfood eten als je ziek bent, is soms beter dan een slaatje met tomaat. Dat zegt Elisabeth De Waele, professor aan de Vrije Universiteit Brussel in een aflevering van de ‘Universiteit van Vlaanderen’.

jul 16
Serveersters haten allemaal deze 4 situaties

Op café gaan is dikke fun. Voor een serveerster ook. Tenzij je weer eens een van die ‘grappige’ opmerkingen bovenhaalt natuurlijk. Grappig voor jou en je vrienden, dat zeker. Maar is het even grappig voor haar? Deze vier dingen haat ze alvast.

jul 02
Horeca van over de gehele wereld post-covid in 19 alleszeggende beelden

We tonen vandaag de horeca post-covid in 19 alleszeggende beelden

jan 28
Dit soort drankjes bestel je best nooit (Journal of Environmental Health)

Wijntjes, gin-tonics of gewoon een ijskoud colaatje met citroen drinken en bijkletsen met vrienden klinkt als het perfecte plan. Maar er is een soort drankjes die je beter nooit bestelt volgens een onderzoek gepubliceerd in Journal of Environmental Health.   

jan 12
Dit is wat geridderde topkok Cas Spijkers heeft nagelaten in 2011

Vandaag zou hij 74 zijn geworden. Maar wie denkt dat Cas Spijkers enkel zijn naam heeft gegeven aan de gereputeerde academie, heeft het mis. Zijn visie op koken speelt alle dagen de hoofdrol voor veel koks, én zijn familie.

dec 14
Penisvissen: een ware delicatesse in Azië

Straks op jouw kersttafel?

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights