Categorie: Café

Alle nieuws, weetjes en tips van en voor uitbaters van een café, bar, tearoom of een horecazaak waar het schenken van dranken de core-business is.

feb 03
Opcanner Anker, hospitality in optima forma anno 2021

De jachthaven van Kanne aan het Albertkanaal bestaat 28 jaar en heeft sinds 8 jaar een modern gebouw als ‘kantine’ waarin nu sinds anderhalf jaar café-restaurant Opcanner Anker huisvest. Maak kennis met het nieuwste lid van mārie, onze community van gezellige horecazaken, waar zes abonnees van Horeca Webzine de komende weken kans maken op een ‘gastro mārie bon’.

feb 01
Thuis heb ik nog een USB met foto’s van een mooi café

Een liedje met wat nostalgie,… want zie hoe het leven nu is, allemaal aan de online quiz. Teken de petitie, de horeca moet weer open!

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights