Horeca Webzine bestaat 2 jaar: evaluatie, cijfers en nieuwigheden

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Horeca Webzine bestaat 2 jaar: evaluatie, cijfers en nieuwigheden 1

Jawel, Horeca Webzine, je favoriete interactief online magazine van en voor de horeca bestaat reeds twee jaar. Tijd voor een evaluatie, om wat cijfers te delen en een aardige nieuwigheid aan te kondigen.  

Twee jaar Horeca Webzine 

Horeca Webzine bestaat dus twee jaar. En niet tegenstaande de coronapandemie, hebben we ons bescheiden idee om onze klanten, zowel uitbaters als toeleveranciers extra te kunnen steunen met content marketing, kunnen uitbouwen tot een heus interactief online magazine van en voor de horeca met toch al wat aanzien in de sector.

Gratis abonnement

Als je Horeca Webzine volgt dat weet je het wel, we hebben de afgelopen twee jaar heel wat zaken in het leven geroepen. 

Eén hiervan is het abonnement, waarbij iedereen gratis abonnee kan worden van Horeca Webine. 

Tot op vorige week ontvingen de al meer dan 15.000 abonnees wekelijks de nieuwsbrief. Zonder dat ze er iets extra moesten voor doen, maakten ze ook kans om wekelijks op één van de meerdere culinaire geschenken.  

Na een telefonische enquête bij 500 abonnees, kregen we vooral te horen dat we teveel informatie deelden. 

Zo hebben we besloten om onze nieuwsbrief nog slechts tweewekelijks in plaats wekelijks uit te sturen. De geschenkjes blijven wel behouden.   

Listings

Sinds vorige maand is het zoeken naar zowel gezellige horecazaken en cateraars, als naar betrouwbare leveranciers, opleidingen en organisaties via Horeca Webzine gemakkelijker geworden. 

Cijfers

In de afgelopen twee jaar werden de blogartikels met net geen 352.600 paginaweergaven van 195.904 nieuwe bezoekers toch wel dagelijks goed gelezen voor een niche online magazine.

We moeten er wel even bij vertellen dat de website omwille van een technische storing door brand in het datacentrum onze website jammer genoeg anderhalve maand offline is geweest.  

statistieken horeca webzine

Partners

Bij Horeca Webzine ben je geen adverteerder, maar een Partner. Wat zijn we dan ook blij dat we ze hier ook nog even in de kijker kunnen zetten. Ook Partner worden van Horeca Webzine? Zie hier hoe.   

Aardige nieuwigheid

Je kan sinds een paar maanden via Horeca Webzine al de podcasts van Sabine Goethals beluisteren, maar nu hebben we er nog een aardige nieuwigheid bij.

Dankzij de text-to-speech-technologie kunnen we nu ook al onze blogartikels in de Kennisbank als een podcast aanbieden. Dus alle artikels met weetjes en tips ga je kunnen beluisteren.  

We geven de aftrap met dit artikel. Je vind er de podcast bovenaan het artikel, net onder de introductietekst. 

Luister naar de podcast: “Daarom moet ook jij inzetten op online cadeaubonnen”

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten