Video en film 

Hier vind je video’s en bedrijfsfilms van de partners – zowel horeca als leveranciers – van Horeca Webzine.

Wil je hier ook je (short-)video of bedrijfsfilm gepubliceerd zien en hiermee de +15.300 abonnees van Horeca Webzine bereiken? Of misschien ook wel zo’n (short-)video laten aanmaken? Neem contact!

Horeca

Het woord horeca is een samentrekking van hotel (HO), restaurant (RE) en café (CA). Maar in het overzicht van Horeca Webzine vind je ook feestzalen en cateraars.   

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights