16.000 abonnees. 10.000 leden in onze groep. Dat moet gevierd worden. En hoe? Voor de gelegenheid verloten we een goodiebox twv € 500. Je moet er wel iets voor doen! En dit voor 14 september 2023.
Horeca Webzine
Horeca Webzine is hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.
Iedere dag, 7/7, 365/365 worden meerdere artikels gepubliceerd die intensief gedeeld worden via de sociale mediakanalen.
Iedereen kan zich gratis abonneren op Horeca Webzine om de tweewekelijkse nieuwsbrief te ontvangen en kans te maken op een geschenk van onze partners.
Belgoo Beer
Vanille Madagascar
NOOR & NOOR
Jeanne Gennar, Coffee with a Soul
Chef & Knife
MAAK KENNIS MET HEEL BETROUWBARE HORECALEVERANCIERS.
Ook je bedrijf in deze carrousel? Word Premium Partner zonder kosten. KLIK HIER.
Partners Horeca Webzine
Je bedrijf, producten of diensten promoten via de website, nieuwsbrief en sociale mediakanalen van Horeca Webzine kan op verschillende manieren naargelang je nu een horecazaak hebt, een cateringbedrijf of een feestzaal runt, een muziekband of animatiegroep hebt, consultant, makelaar of horecaleverancier bent.
Onze zaak (en missie) is jouw zaak in de kijker zetten, en dat kan maar slagen als we ook een goede relatie hebben.
We 💟 Horeca
De naam van deze Facebookgroep moet letterlijk worden opgevat. De al meer dan 10.000 leden zijn (gepensioneerde) horeca-uitbaters en horecamedewerkers, horecaleveranciers, hobbykoks en Bourgondische levensgenieters.
Allen in de groep houden van de horeca en staan dus positief tegenover het ‘cement van de samenleving’, al mag er in de groep wel eens een vinger in de spreekwoordelijke wonde worden gelegd als dit constructief is.
In deze interactieve groep vind je dagelijks nieuws van de horecasector uit België en Nederland, interessante voorstellen en regelmatig leuke waardewolle acties.
Je kan er ook de activiteiten en nieuws van je horecazaak promoten. En dan kan je eventueel ook partner van Horeca Webzine worden. Allemaal zonder centen uit te geven.
Goodiebox t.w.v. € 500
16.000 abonnees. 10.000 leden in onze Facebookgroep. Dat moet gevierd worden. En hoe?
Voor de gelegenheid verloten we een goodiebox twv € 500.
De goodiebox bevat 10 waardebonnen van € 50 om te spenderen in 10 verschillende horecazaken verspreid over het gehele Vlaamse land.
We stellen ze hieronder even aan je voor.
De 10 deelnemende horecazaken
Aarschot
Bij Francesca Sterckx in Mistinguett te Aarschot, bestuurslid van The Mastercooks of Belgium, zal je kunnen genieten van een overheerlijke lunch.
A la carte presenteert ze haar vernieuwende gerechten met orgaanvlees en niet alledaagse producten.
Bredene
Bij chef Johan Speeckaert staan in Lounge-Restaurant Lautrec te Bredene steeds verse seizoensproducten centraal.
Laat je er verrassen door modern gebrachte klassiekers of de suggesties. Met de wisselende kaart geniet je er van een eerlijke en pure keuken.
Brugge
Bistro Christophe is een sfeervolle eetplek in hartje Brugge. Zijn keuken omschrijft de chef als Belgisch met Franse toetsen.
Het geheim achter het succes van Bistro Christophe is eenvoudig: kwaliteit, eerlijke pure producten en smaken, alsook een heel hartelijke ontvangst met een persoonlijke toets.
Dilsen-Stokkem
An Nelissen, Emilia en hun team willen in ’t pure genot een steentje bijdragen door zorg te dragen voor het milieu.
Natuurlijke lokale producten, groenten en kruiden uit de eigen tuin, waterbeheer en afvalbeheer zijn maar een greep uit de duurzame maatregelen die An en haar team toepassen.
Hasselt
L’Apéri Vino is de naam van het Wine & Food café, gevestigd over twee locaties op de Zuivelmarkt in Hasselt.
De beide zaken willen geen traditioneel restaurant zijn, maar wel een gezellig, hedendaags, Italiaans getint eetcafé waar je op een ontspannen wijze kan genieten van topproducten.
Ichtegem
Genieten van hedendaagse en moderne gerechten in een gezellig en sfeervol kader daarvoor moet je in De Soete’rie te Ichtegem zijn.
Chef Paul Soete heeft vooral aandacht voor seizoens- en streek- producten die hij ook verwerkt in gerechten voor bij je thuis.
Knokke
Baravina by Alexandra is de wijnbar van het restaurant Alexandra op het Van Bunnenplein in Knokke dat al jaren een trouwe schare lekkerbekken weet te bekoren.
Er is een grote keuze aan wijnen en apertieven die je kan vergezellen van sharing food, mini-hamburgers en kroketten.
Mechelen
In Sasi Thai Restaurant te Mechelen zweren chef Sasi en haar keukenteam bij de originele gerechten bereid met de heerlijke kruiden zoals je ze alleen in de Thaïse keuken vindt.
Leer de Thaïse kennen op een ongedwongen manier en reserveer een Thaïse Tafel. De chef kiest voor jou de gerechten.
Oostduinkerke
Op 5 minuten wandelen van het strand vind je de sfeervolle brasserie Da Vinci Oostduinkerke.
Hier ben jij de hele dag door welkom voor een luxe ontbijtje, een brunch of een lekkere lunch. Perfect in combinatie met een dagje aan zee!
Veurne
Grill De Vette Os is al 40 jaar genesteld op 20 meter van de pittoreske markt van Veurne.
In dit restaurant met een keuken zonder tierlantijntjes vind je 7 soorten gerijpt rundsvlees, maar ook ‘zwien in pickelsaus’, mergpijpjes,… met verse frietjes. Maw: jouw dieet start morgen!
Salade van doperwten en hun scheuten, erwtencoulis met munt, gele kerstomaten en citroen
Erwten drogen snel uit, laat ze dus niet te lang liggen. Je bewaart ze best op een koele plek in...
Tartaar van Wagyu met asperges, radijs, kappertjes, rode ui, gebakken aardappelen en roerei
Topchef Francesca Sterckx ging aan de slag met Waguy van Hof van Ossel. Kenners en topchefs spreken in de overtreffende...
Vlaswijting met groene asperges, sinaasappel, artisjok en crumble van chorizo
Het vlees van vlaswijting is fijn en gelaagd en volgens kenners één van de lekkerste vissen. De kwaliteit van het...
Hoe kans maken op de goodiebox?
Om aanspraak te kunnen maken op de goodiebox t.w.v. €500 moet je hetvolgende doen.
- Schrijf GEFELICITEERD in een reactie op de omslagfoto van de Facebookpagina van Horeca Webzine.
- Vergroot je kans om te winnen door lid te worden van onze Facebookgroep en er ook te reageren met GEFELICITEERD op de omslagfoto.
- Nog een extra kans maak je door je gratis te abonneren op Horeca Webzine.
Je naam kan dus 3 keer opgenomen worden om te worden uitgeloot.
De lottrekking zal doorgaan op donderdag 14 september 2023 om 12 uur onder toezicht van gerechtsdeurwaarder Zemouri.
Veel succes!
Deel dit blogartikel!
Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!