Categorie: Groenten en Fruit

Info over groenten en fruit met originele recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef

jan 09
Paddenstoelen: van champignon tot cantharel

Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. Vandaag zetten we de reeks verder met paddenstoelen; van champignon tot cantharel. 

mei 09
Jonge ui, dé smaakmaker van je lentegerechten

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met jonge ui, dé smaakmaker van je lentegerechten.

apr 07
Spinazie, een groente uit het Perzische Rijk

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met spinazie.

jan 16
Pastinaak, voor ons geen ‘vergeten groente’ meer

Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. En jij als abonnee maakt tweemaandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag: pastinaak die voor ons allang geen vergeten groente meer is.

jan 13
Vrouwelijke paprika’s zijn zoeter en dus lekkerder in salades

Over paprika’s is er vorig jaar al veel geschreven met ook wel extra kooktips en recepten. Maar vandaag willen we toch wel een opmerkelijk weetje delen. Althans, wij hadden dit nooit eerder gehoord of gelezen. Vrouwelijke paprika’s zouden zoeter zijn, maar hoe herken je ze nu? En is dat nu wel real of fake news?

jan 02
Grondwitloof, een iconische Belgische groente

Horeca Webzine besteedt graag aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten van Frank Fol, The Vegetables Chef. En jij als abonnee maakt tweemaandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag: grondwitloof, een iconische Belgische groente.

nov 24
#IYFV2021: winterpostelein, belangrijke bron van vitamine C

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met winterpostelein.

nov 16
#IYFV2021: linzen, vleesvervangende energiebommetjes

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met linzen.

jun 03
#IYFV2021: doperwten, lekkere lentegroente, maar eigenlijk fruit

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens het 'Internationale Jaar van Groenten en Fruit 2021' in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met doperwten, een overheerlijke lentegroente, maar botanisch gezien eigenlijk fruit.

mei 13
#IYFV2021: paprika, nog enkele weetjes en prickles© mediterano

Samen met Frank Fol – The Vegetables Chef® – besteedt Horeca Webzine tijdens dit bijzonder jaar in een serie van 52 artikels extra aandacht aan de basis van onze voeding met weetjes, kooktips en recepten. En jij als abonnee maakt maandelijks kans om een exemplaar van ‘De Grote Groentebijbel’ te winnen. Vandaag zetten we de serie verder met de paprika.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je van 14 januari tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights