Feesten in Vlaanderen Horeca Webzine FiV

Feesten in Vlaanderen is een initiatief van Horeca Webzine met een overzicht van alle aanbieders van diensten en producten opdat je feest thuis, in je bedrijf of op locatie geslaagd zou zijn: catering, eventlocaties, foodtrucks, verhuur, animatie, decoratie, feestorganisatie,…

Catering

Organiseer je feest of een evenement bij je thuis, in je bedrijf of op locatie, dan doe je beroep op een cateringservice.   

Catering betekent in het Engels het leveren en verzorgen van groepsmaaltijden zoals familiefeesten. trouwfeesten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten,…

Door een cateringservice of cateraar in te schakelen, word je veel werk uit handen genomen. Het enige wat je bij een cateringservice hoeft te doen is je wensen kenbaar maken tijdens een afspraak.

Foodtrucks

Een foodtruck is een mobiel restaurant op wielen. Jaren geleden waren foodtrucks met name in de grote steden te vinden. Maar tegenwoordig zijn foodtrucks bijna niet meer weg te denken op festivals, events, bedrijfsfeesten, familiefeesten, trouwfeesten, verjaardagsfeesten, jubileumfeesten,…

Wat de meeste foodtruckeigenaren delen is de passie voor het bereiden van lekker eten op locatie vanuit een eigen filosofie. 

Ook werken ze vanuit een creatief en origineel concept.

Locaties

Elk geslaagd feest of event begint bij het vinden van de meest geschikte locatie. Hier vind je een locatie voor je trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaarsfeest, trouwfeest, jubileumfeest, religieuze feesten, personeelsfeest,…

Feesten in Vlaanderen helpt je met het vinden van een geschikte feestlocatie.

Je vindt hier zowel een feestlocatie waar je zowel buiten als binnen kan feesten en samen zijn, met grote én kleine gezelschappen. En zowel feestzalen als feestlocaties met verplichte catering, als zonder catering.

Verhuur

Als je een feest of een event organiseert bij je thuis, je bedrijf of op locatie, dan heb je of de cateraar met wie je samenwerkt niet steeds alle aangepaste feestmateriaal.

Je kan de klus van het huren van het materiaal uitbesteden aan de cateraar die hier ervaring mee heeft, maar je kan ook zelf contact opnemen met de verhuurmaatschappij voor het huren van tenten, parasals, podia, meubilair, decoratiemateriaal, keukenmateriaal, serviesgoed, textiel, licht- en muziekinstallatie,…

Muziek & Animatie

Met de muziek en animatie professioneel te laten verzorgen op jouw feest zorg je voor dat de gasten op jouw feest of evenement zo aangenaam en onvergetelijk bezig worden gehouden. Je kan ervoor kiezen om muziek en/of animatie te voorzien voor de kinderen, voor de volwassenen, voor binnen of voor buiten.

Op zoek naar seizoensgebonden animatie voor bv Halloween, Sinterklaas, Kerstmis,…of een DJ, straatfanfare, muziekgroepje,…? Ook dit vind je hier.

Divers

Of je nu een feest voor je huwelijk, een babyborrel, een verjaardag, een communie, een housewarming, een jubileum of een heus bedrijfsfeest of een event plant, het vraagt altijd enige voorbereiding. Schrik om iets te vergeten? Huur dan ook een feestorganisator in.

In deze rubriek vind je ook toeleveranciers van bijvoorbeeld bloemen, planten, eenmalige decoratie, ballonnen, vuurwerk, borden en bestek voor eenmalig gebruik,  ceremoniemeesters, costumiers,…   

Je bedrijf niet in het overzicht?  

Staat je bedrijf niet in het overzicht? Dan kan je in een paar stappen je bedrijf laten toevoegen.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights