nieuws horeca en food jobs

Horeca & Food Jobs is een Facebookgroep van Horeca Webzine waarin enkel horeca en voedingsbedrijven hun vacatures kunnen posten en werkzoekenden een job vinden.

horeca keuken restaurant tweedehands

Verkoophoekje van Horeca Webzine waar iedereen aanbiedingen en vragen voor tweedehands materiaal kan plaatsen: meubilair, keukenmateriaal, serviesgoed,…   

video horeca webzine

Horeca Webzine deelt niet kennis voor haar abonnees, nieuws van en voor de horeca, aanbiedingen van haar partners, maar ook hun video’s met challenges en recepten, bedrijfsfilms, short-video’s,… 

WE LOVE HORECA
De naam van de groep moet letterlijk worden opgevat. We houden van de horeca en staan dus positief tegenover het ‘cement van de samenleving’, al mag er wel eens een vinger in de spreekwoordelijke wonde worden gelegd als dit constructief is.
catering feestzalen
Het doel van deze groep is Belgische cateraars en uitbaters van feestzalen te groeperen zodoende ze met elkaar kunnen sparren en informatie met elkaar kunnen uitwisselen. Ieder lid van deze groep is geverifieerd via het BTW-nummer.
we love fastfood
In deze groep kan elke liefhebber van fastfood nieuws, menu’s, aankondigingen, promoties,… posten over alle soorten fastfood. Iedereen heeft zijn voorkeur, en we wijzen de voorkeur van de andere leden van de groep niet af.