Na een succesverhaal van bijna 9 jaar is de instapklare zaak over te nemen

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.828 abonnees. Klik en abonneer je ook; het is en blijft gratis!

Deze pagina werd geschreven in het Nederlands en kan dankzij een performant vertaalprogramma ook gelezen worden in het Frans en het Engels. Met onze excuses als er fouten in de tekst staan. Veel leesplezier!

Na 9 jaar zetten Gert De Coorde en Patrick Caignau een punt achter het succesverhaal van hun restaurant ‘De Tafel van 2’. De instapklare zaak in Ninove is per direct over te nemen.

De Tafel van 2

In de Tafel van 2 verwelkomen Mastercook Patrick Caignau en wijnexpert Gert De Coorde je bijna 9 jaar op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag met open armen in een uniek pand, geheel opgetrokken uit recuperatiematerialen.

In een mum van tijd werd ‘De Tafel van 2’ dé trekpleister voor levensgenieters van binnen en ver buiten Ninove. 

Gerechten afgestemd op de wijnen

Het contrast met de actuele kunst aan de muren weerspiegelt ook de keuken van chef Patrick. Vertrekkend vanuit de klassieke basis van de Franse gastronomie tovert hij een moderne interpretatie van verse seizoensproducten op het bord.

Elk gerecht wordt zorgvuldig opgebouwd rond de smaken van de excellente wijnen, die Gert voor je selecteert. Elke geserveerde wijn is ook te koop in de wijnwinkel, die ingebed is in het restaurant.

MAAK KENNIS MET HEEL BETROUWBARE HORECALEVERANCIERS.  
Ook je bedrijf in deze carrousel? Word Premium Partner zonder kosten. KLIK HIER.

Mastercook Patrick

Mastercook Patrick Caigneau die de recepten van onze campagne ‘Vis van de Maand’ ontwikkelt, maar ook één van de zes van onze campagne ’topvlees van bij ons’ is een echte autodidact.  

Het samenstellen van recepten voor kookboeken is Patrick Caignau niet onbekend. Als co-auteur met Marc De Clercq behaalde hij zelfs voor het boek ‘De Primeurs’ in 2008 de gerenommeerde prijs van ‘Beste culinaire kookboek ter wereld’, maar ook met andere titels zoals ‘Afrodisiaca’ en ‘Vegetarische keuken’ scoorde hij vaak de Top 10 van bestsellers.

vis van de maand patrick caignau
MAAK KENNIS MET GERENOMMEERDE BEROEPSORGANISATIES EN CONSULTANTS 
Je beroepsorganisatie of consultancybedrijf in deze carrousel? KLIK HIER.

Gert De Coorde

Gert besloot na zijn universitaire studies zijn passie voor gastronomie ook om te zetten in een diploma en volgde de opleiding tot kok in avondschool.

Als kok aan huis verraste hij met boeiende wijnen en aangepaste gerechten.

Vaak vind je Gert in de koele kelders van de wijnboer, steeds op zoek naar die ene terroirwijn met net dat tikkeltje meer. 

In de wijnwinkel van ‘De Tafel van 2’ verleidt hij je met zijn fijne selectie van wijnen uit de hele wereld.

Na een succesverhaal van bijna 9 jaar is de instapklare zaak over te nemen 1

Einde huurcontract

Na bijna 9 jaar te hebben samengewerkt, namen Patrick en Gert De Coorde met het einde van hun huurcontract in zicht, de beslissing om ermee op te houden.

“Het is goed geweest, we zijn aan iets nieuws toe”, aldus Patrick.  

Het restaurant biedt plaats voor 40 tot 65 couverts op het gelijkvloers. De eerste verdieping biedt tal van mogelijkheden.

De Tafel van 2′ is instapklaar en onmiddellijk beschikbaar.

Interesse?

Neem contact op met Gert: 0032.486.96.58.04

Deel dit blogartikel! 

Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights