De Soete’rie: moderne gerechten met seizoens- en streekproducten

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.055 abonnees.

De Soete'rie marie Horeca Webzine (1)

Genieten van hedendaagse en moderne gerechten in een gezellig en sfeervol kader daarvoor moet je in restaurant De Soete’rie te Eernegem zijn. Chef Paul Soete heeft er vooral aandacht voor seizoens- en streekproducten die hij ook verwerkt in gerechten voor bij je thuis. Maak kennis met het nieuwste lid van mārie, onze community van gezellige horecazaken, waar je als abonnee van Horeca Webzine de komende weken kans maakt op een uitnodiging ter waarde van €100.

Paul De Soete 

Paul De Soete, de drijvende kracht achter De Soete’rie en desoete-cooking, studeerde in 1996 af aan de hotelschool Ter groene Poorte. Daarna heeft de chef zich verder gespecialiseerd als traiteur-banketaannemer aan de Hotelschool Spermalie en Fijnkeuken aan Hotelschool Ter Groene Poorte. 

Zijn ervaring deed hij op in Lindenhoeve, Crowne Plaza, Restaurant Aquarel, Bistro Tropics,…

In 2007 werd Paul lesgever en verantwoordelijke voor de afdeling Hotel & Voeding aan CVO De Avondschool Oostende). Daarbij kon hij zijn passie en ervaringen overbrengen aan de cursisten. 

Desoete-cooking

In 2011 ontstond het concept ‘desoete-cooking’ waarbij hij wenste in te spelen op de steeds groeiende trend van home-cooking en feestjes thuis te organiseren.

Je huurt Paul De Soete in op je gekozen locatie. Hij verzorgt de inkoop van producten en bereidt naar aanleiding van je behoeften en wensen een complete maaltijd of verschillende hapjes voor bij de aperitief of voor een receptie. Op deze manier komt de verfijnde gastronomie bij je thuis voor elke gelegenheid en ben je verzekerd van een geslaagde avond met vrienden of familie. 

Ook voor afhaalmaaltijden kan je bij Paul De Soete terecht. Voor alle feesten en speciale gelegenheden kan je kant-en-klare maaltijden laten maken door de creatieve chef die samen met jou het menu bespreekt. 

De Soete’rie

Dit jaar startte Paul het restaurant De Soete’rie in Eernegem. Genieten van hedendaagse en moderne gerechten in een gezellig en sfeervol kader daarvoor moet je in restaurant De Soete’rie zijn. Chef Paul Soete heeft vooral aandacht voor seizoens- en streekproducten.

"Wil je zonder zorgen kunnen genieten met vrienden en familie van een heerlijk gastronomisch feestmaal bij je thuis, dan ben je bij Paul aan het juiste adres. Een echt toppertje. Wij hebben kunnen genieten van pure passie en een vlotte bediening. We kijken uit naar een volgende keer.”

de soete'rie interieur horeca webzine

Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs

Met bijna 25.000 leden is de Chaîne des Rôtisseurs een internationale gastronomische vereniging die in 80 landen gepassioneerde mensen samenbrengt die dezelfde waarden delen van kwaliteit, gastronomie, promotie van de culinaire kunsten en tafelgeneugten.

Het onderscheidend vermogen van deze vereniging ligt in het groeperen van amateurs en professionals uit de hele wereld, of het nu gaat om hoteliers, restauranthouders, chefs of sommeliers.

De Chaîne des Rôtisseurs nodigt liefhebbers van lekker eten en goede wijnen uit om de waarden van uitmuntendheid en broederschap te delen die ons verenigen in het voortbestaan ​​van de grote culinaire tradities. 

Uitnodiging voor abonnees

Paul De Soete, de eigenaar van De Soete’rie in de Stationsstraat 2 te Eernegem werd met plezier lid van mārie, onze community van gezellige cafés, tavernes, tearooms, bistro’s, brasseries, restaurants, feestzalen, cateringbedrijven en hotels. 

Naar aanleiding van zijn lidmaatschap nodigt hij in de komende weken een abonnee van Horeca Webzine uit om kennis te maken met zijn aanbod. Abonneer je nu, en misschien win je komende zaterdag al de waardebon van €100 om te spenderen in De Soeterie of bij een ander lid van de community.

De Soete’rie: moderne gerechten met seizoens- en streekproducten 2

Reserveren 

Je kan in De Soete’rie een tafeltje reserveren op vrijdag, zaterdag en zondag. Maar geef in afwachting ook de Facebookpagina je duimpje.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights