Social Media: 5 tips voor meer volgers
Een Facebookpagina of Instagram-account heb je in een handomdraai opgezet. Maar daarna begint het pas. Hoe krijg ik volgers? Wat...
Eén grote tafel waar je als single of koppel (of met meer) gewoon kan gaan aanzitten als er voldoende plaatsen zijn. En dan wel zonder een stoel tussen te laten zodat iedereen aan tafel met elkaar in gesprek kan komen. Idealiter een ronde tafel. Lees meer…
Heb je ook al een ‘Sociale Tafel’ in de zaak, stuur dan een foto ervan met de naam van de zaak en de link van je Facebookpagina of website naar redactie@horecawebzine.be.
We publiceren die vervolgens met plezier op deze pagina en zetten die regelmatig in de kijker via onze sociale media en de Facebookpagina van ‘De Sociale Tafel‘.
Bij voldoende interesse, worden er raamstickers en andere merchandising aangemaakt die je dan via Horeca Webzine zal kunnen aanschaffen.
Een Facebookpagina of Instagram-account heb je in een handomdraai opgezet. Maar daarna begint het pas. Hoe krijg ik volgers? Wat...
Sommige soorten rundvlees moeten eerst rijpen (besterven) voor consumptie om malser én smakelijker te worden. Leer in dit artikel wat...
Waar komen de namen van die eetgelegenheden vandaan, en waarin verschillen deze van elkaar?
Men mag enkel spreken van boter, hoeveboter, melkerijboter of roomboter als dit product is gemaakt van vetten uit melk.
Sinds 2019 hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.
Gratis abonnement. Tweewekelijkse nieuwsbrief. Aantal abonnees: 20.736
2019-2024 © Horeca Webzine wordt beheerd door NOOR & NOOR.