de sociale tafel horecazaken horeca

Mensen hebben nood aan sociale contacten. Aan andere mensen. Heel veel mensen zitten opgesloten in hun eigen cocon. En dat terwijl ze het anders willen. Geert De Maerschalck doet via Facebook een warme oproep aan de horeca: plaats een ‘Sociale Tafel’ in je zaak. Horeca Webzine steunt dit initiatief van harte en deelt de oproep. Je vindt op deze pagina alle horecazaken die een ‘Sociale Tafel’ hebben staan en ons hiervover hebben ingelicht.

Wat is ‘De Sociale Tafel’? 

Eén grote tafel waar je als single of koppel (of met meer) gewoon kan gaan aanzitten als er voldoende plaatsen zijn. En dan wel zonder een stoel tussen te laten zodat iedereen aan tafel met elkaar in gesprek kan komen. Idealiter een ronde tafel. Lees meer…

Horecazaken met een ‘Sociale Tafel’

Figaro Café – Oudenaarde

Facebook InstagramWebsite

de sociale tafel figaro cafe oudenaarde

De Kloostergang – Aarschot

FacebookInstagram Website

de kloostergang de sociale tafel

Botticelli, Trattoria Enoteca – Nieuwpoort

Facebook InstagramWebsite

De Sociale Tafel 2

Bistro Maginique – Heist-op-den-Berg

FacebookInstagramWebsite

sociale tafel Bistro Maginique heist op den berg

Heb je ook een ‘Sociale Tafel’ in je zaak? 

Heb je ook al een ‘Sociale Tafel’ in de zaak, stuur dan een foto ervan met de naam van de zaak en de link van je Facebookpagina of website naar redactie@horecawebzine.be.

We publiceren die vervolgens met plezier op deze pagina en zetten die regelmatig in de kijker via onze sociale media en de Facebookpagina van ‘De Sociale Tafel‘.    

Bij voldoende interesse, worden er raamstickers en andere merchandising aangemaakt die je dan via Horeca Webzine zal kunnen aanschaffen.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights