Volgde je in de afgelopen maanden dagelijks Horeca Webzine, ben je een culinaire techneut, een doorwinterde hobbykok of een bourgondische levensgenieter? Dan is deze eindejaarsquiz van 2021 voor jou ongetwijfeld een fluitje van een cent.
Speel mee met deze eindejaarsquiz van Horeca Webzine en deel na afloop je resultaat via Facebook of Twitter met #eindejaarsquizhorecawebzine.
MAAK KENNIS MET GEZELLIGE HORECAZAKEN EN CATERINGBEDRIJVEN.
Ook je horecazaak of cateringbedrijf in deze carrousel? KLIK HIER.
1. Wat is een “Alexander” ?
2. Wat is een “Hodge-Podge” ?
3. Wat is een “Angel Cake” ?
4. Wat is een “Satsuma” ?
5. Wat is “Toute-Bonne” ?
6. Wat is een “Ballotin” ?
7. Wat is een “Zarzuela” ?
8. Wat is de juiste omschrijving voor “Marmelade” ?
9. Wat is een “Zampino” ?
10. Wat is een “Angel-On-Horseback” ?
11. Wat is “Beurre Manié” ?
12. Wat zijn “Vatrouschki” ?
13. Wat is een “Kedgeree” ?
14. Wat is een “Nabuchodonosor” ?
15. Wat is een “Temaki Sushi” ?
16. Wat is een “Cotriade” ?
17. Wat zijn “Grande Champagne”, “Petite Champagne” en “Borderies”?
18. Wat zijn “Piparkakut” ?
19. Wat is een “Lomo Saltado” ?
20. Wat is een “Langoustine” ?
Deel je resultaten:
Meer quizzen
Horeca Webzine deelt regelmatig quizzen in de blogartikels.
Een superleuke baan als kelner dankzij deze 10 handige tips
Werken als kelner in de horeca is leuk, maar ook zwaar. Nu zeker met dit mondmasker op. Om er voor...
Waar komt het fooi geven vandaan, en hoeveel geef je nu?
We vinden het heel normaal: een extraatje geven aan de bediening, nadat je uiteten bent geweest. Maar waar komt fooien...
Vis van de maand: zeewolf, een monsterlijke vis met heerlijke smaak
Tijdens de campagne ‘Vis van de Maand i.s.m. het visbedrijf Quisquater uit Dendermonde, lichten we elke maand een vissoort uit...
Topvlees van bij ons: Duroc d’Olives
In nauwe samenwerking met Belgische Keurslagers, wijnhandel Châteaux Vini, Chef & Knife en 6 topchefs lichten we tijdens de campagne...
MAAK KENNIS MET HEEL BETROUWBARE HORECALEVERANCIERS.
Ook je bedrijf in deze carrousel? KLIK HIER.
Deel dit blogartikel!
Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!