Volgde je in de afgelopen maanden dagelijks Horeca Webzine, ben je een culinaire techneut, een doorwinterde hobbykok of een bourgondische levensgenieter? Dan is deze zomerquiz van 2022 voor jou ongetwijfeld een fluitje van een cent.
Quizzen in de zomer
Speel mee met deze zomerquiz van Horeca Webzine en deel na afloop je resultaat via Facebook of Twitter met #zomerquiz.
MAAK KENNIS MET GEZELLIGE HORECAZAKEN EN CATERINGBEDRIJVEN.
Ook je horecazaak of cateringbedrijf in deze carrousel? KLIK HIER.
1. Wat is een “Alexander” ?
2. Wat is een “Hodge-Podge” ?
3. Wat is een “Angel Cake” ?
4. Wat is een “Satsuma” ?
5. Wat is “Toute-Bonne” ?
6. Wat is een “Ballotin” ?
7. Wat is een “Zarzuela” ?
8. Wat is de juiste omschrijving voor “Marmelade” ?
9. Wat is een “Zampino” ?
10. Wat is een “Angel-On-Horseback” ?
11. Wat is “Beurre Manié” ?
12. Wat zijn “Vatrouschki” ?
13. Wat is een “Kedgeree” ?
14. Wat is een “Nabuchodonosor” ?
15. Wat is een “Temaki Sushi” ?
16. Wat is een “Cotriade” ?
17. Wat zijn “Grande Champagne”, “Petite Champagne” en “Borderies”?
18. Wat zijn “Piparkakut” ?
19. Wat is een “Lomo Saltado” ?
20. Wat is een “Langoustine” ?
Deel je resultaten:
MAAK KENNIS MET HEEL BETROUWBARE HORECALEVERANCIERS.
Ook je bedrijf in deze carrousel? KLIK HIER.
Meer quizzen
Horeca Webzine deelt regelmatig quizzen in de blogartikels.
Heek met gestoofde sla, zilveruitjes, erwten, tuinbonen en peterselieolie
Heek is zeer smakelijk, eerder zacht. Het visvlees valt makkelijk uit elkaar in verse toestand, maar wordt steviger tijdens de...
Zeewolf met asperges, raapstelen, spek en vadouvanmousseline
De beste zeewolf koop je van april tot september. Het visvlees is zeer vast van structuur en heeft een uitgesproken...
Jonge ui met salpicon van paddestoelen, prei, hazelnoten en gerookt zout
De bosui, lente-ui, sla-ui, pijpajuin en schalulleke zijn in Vlaanderen namen voor een jonge nog onvolgroeide geboste ui met loof. Er zijn...
Belg eet minder frequent vlees en zoekt vaker variatie in 2022
Vlees blijft in België veruit de belangrijkste eiwitbron. De absolute meerderheid van de Belgen (96%) eet vlees. Een zeer kleine...
National Culinary Team Belgium in top 5 wereldfinale Global Chefs Challenge
Van 31 mei tot 2 juni vond in Abu Dhabi de grootse wereldfinale van de culinaire competitie Global Chefs Challenge...
Vrijdag de 13de: organiseer jij ook een banket met z’n dertienen?
Om het bijgeloof te bestrijden, bestaan er al sinds de 19e Eeuw “Vrijdag 13-clubs”, die op deze dag banketten houden,...

Deel dit blogartikel!
Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!