Volgde je in de afgelopen maanden dagelijks Horeca Webzine, ben je een culinaire techneut, een doorwinterde hobbykok of een bourgondische levensgenieter? Dan is deze zomerquiz van 2023 voor jou ongetwijfeld een fluitje van een cent.
Quizzen in de zomer
Speel mee met deze zomerquiz van Horeca Webzine en deel na afloop je resultaat via Facebook met #zomerquiz.
MAAK KENNIS MET GEZELLIGE HORECAZAKEN, CATERINGBEDRIJVEN, FEESTLOCATIES EN FOODTRUCKS.
Ook je horecazaak of cateringbedrijf GRATIS in deze carrousel? KLIK HIER.
1. Wat is een “Tom Collins” ?
2. Wat zijn boomoortjes?
3. Wat is een “Angel Cake” ?
4. Wat is een “Satsuma” ?
5. Wat is Barilotto?
6. Wat is een “Ballotin” ?
7. Wat is een “Lamb French Rack” ?
8. Wat is de juiste omschrijving voor “Marmelade” ?
9. Wat is een “Zampino” ?
10. Wat is een “Angel-On-Horseback” ?
11. Wat is “Beurre Manié” ?
12. Wat zijn “Vatrouschki” ?
13. Wat is een “Kedgeree” ?
14. Wat is een “Nabuchodonosor” ?
15. Wat is een “Temaki Sushi” ?
16. Wat is een “Cotriade” ?
17. Wat zijn “Grande Champagne”, “Petite Champagne” en “Borderies”?
18. Wat zijn “Piparkakut” ?
19. Wat is een “Lomo Saltado” ?
20. Wat is een “Langoustine” ?
Deel je resultaten:
MAAK KENNIS MET HEEL BETROUWBARE HORECALEVERANCIERS.
Ook je bedrijf in deze carrousel? KLIK HIER.
Meer quizzen
Horeca Webzine deelt regelmatig quizzen in de blogartikels.
Social Media: 5 tips voor meer volgers
Een Facebookpagina of Instagram-account heb je in een handomdraai opgezet. Maar daarna begint het pas. Hoe krijg ik volgers? Wat...
Bier en biergist is goed voor het klimaat.
Genieten van een glas bier na het werk of op een terrasje met vrienden is voor veel mensen een ontspannende...
Wat is Dry Aged rundvlees? Weetjes en 5 tips
Sommige soorten rundvlees moeten eerst rijpen (besterven) voor consumptie om malser én smakelijker te worden. Leer in dit artikel wat...
Met deze 10 tips maak je een perfecte menukaart op
Geloof het of niet, maar je menukaart is een niet te missen tool voor je restaurantmarketing.
Deel dit blogartikel!
Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!