• Horeca Webzine
  • Adverteren
    • Statistieken website
  • Partnerships
    • Partners Horeca Webzine
    • Premium Partner worden
    • Content Partner worden
  • Online Marketing
    • Formules Online Communicatie
      • Performante webshop
  • Shoppen
    • Winkelmand
    • Afrekenen
  • Communities
    • Community mārie
      • Welkomstbericht nieuwe leden mārie
  • Horeca en Food Jobs
    • Vacature toevoegen
    • Mijn vacatures
  • Recepten van Chefs
    • Recept insturen
  • Abonneer je gratis
    • Winnaars wekelijkse waardebon
  • Contact
  • Divers
    • Brand Ambassador
    • Privacy Policy
    • Vacature
Horeca Webzine
  • Nieuws
  • Kennisbank
  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Feestzaal
  • Catering
  • Leveranciers
  • mārie
  • Mastercooks
No Result
View All Result
  • Nieuws
  • Kennisbank
  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Feestzaal
  • Catering
  • Leveranciers
  • mārie
  • Mastercooks
No Result
View All Result
Horeca Webzine
No Result
View All Result
Home Nieuws

Na voetbal en cabaret nu ook een experiment in 5 cafés

Horeca Webzine by Horeca Webzine
01/04/2021
in Nieuws
0
experiment bar café
114
VIEWS

Lees ook:

Consument kiest steeds meer voor eenvoudige horecaconcepten in 2021

4 maart: Wereld Obesitas Dag. Restauranthouders kunnen nog veel leren over evenwichtige voeding

“Na voetbal en cabaret nu ook een experiment in de horeca: vijf cafés in Utrecht ontvangen weer gasten”, kopte de Volkskrant gisteren. Vijf cafés in Utrecht doen van 14 tot en met 17 april mee aan een Fieldlab-experiment in de horeca. Met TNO en het ministerie van Economische Zaken wordt gekeken hoe cafés en restaurant tijdens de coronacrisis weer veilig open kunnen. Vanaf 7 april kunnen uitsluitend inwoners uit de regio Utrecht een tijdslot reserveren, en bezoekers moeten een negatieve coronatest overleggen.

Vijf cafés

Onlangs besloot het Nederlandse kabinet de opening van de terrassen uit te stellen omdat het aantal besmettingen te hoog is.

De horeca is vanwege de pandemie al sinds oktober 2020  gesloten. Voor wie reikhalzend uitkijkt naar een biertje aan de toog, is er binnenkort verlossing in Utrecht. In de binnenstad zijn vijf cafés uitverkoren voor de test: Hofman, De Beurs, Ubica, wijnbar VinVin en ’t Oude Pierement.

experiment horeca café

De gemeente heeft volgens een woordvoerder van burgemeester Sharon Dijksma bewust gekozen voor een combinatie van drie grotere zaken en twee kleinere, met een gevarieerd publiek en op loopafstand van elkaar. Zo kunnen de onderzoekers van TNO en FieldLab zich eenvoudiger tussen de locaties verplaatsen.

banner keurslager (2)
banner DCP bv air led power luchtzuivering led-verlichting
era online services banner
banner quisquater vis vishandel groothandel
banner tablefever
banner biofase
banner hangers and Co
banner chateaux vini wijnhandel wijn wijnetiket
Partner KYZOE HOSTING
banner chefs & knife
partner new ratatouille
- ADVERTENTIE -
banner wijnhandel van de bossche wijn wijnetiket
banner pH-20
banner tuinen deblauwe
banner weyn's honing
- ADVERTENTIE -
banner the mastercooks of belgium horeca webzine
banner chef's food products
banner jeanne gennar koffie
banner bart tanghe fotografie
banner we're smart world frank fol
banner tafel van 2 restaurant patrick caignau (1)
banner marie

Vooraf registreren

Evenals bij eerdere experimenten van FieldLab, met onder meer een optreden van cabaretier Guido Weijers, een dance-event in Biddinghuizen en drie voetbalwedstrijden, moeten bezoekers zich van tevoren registreren. 

Ze kunnen een tijdslot van 1,5 uur of 3 uur aanvragen. Wie wordt toegelaten, moet zich bij een teststraat van de GGD op de Jaarbeurs in Utrecht laten testen.

Horeca Webzine abonnement

Romantiek

De test mag niet meer dan 48 uur oud zijn wanneer een van de vijf horecazaken in Utrecht wordt bezocht. ‘Vervolgens moet de eigenaar de gebruikelijke gezondheidscheck doen, zoals die ook vorige zomer werd gehanteerd’, aldus Pieter Honing, voorzitter regio Utrecht van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en woordvoerder van de vijf cafés.

Lees meer in de Volkskrant.

Tags: Horeca NederlandNederlandnieuwsUtrecht
ShareTweetShare
premium partner chef's food products (2)
premium partner pH-20
premium partner keurslager
miikitco partner horeca webzine (2)
premium partner pH-20
premium partner royal teas geluwe
premium partner weyn's honing
Previous Post

Voedingstips en recepten voor een frisse en sterke herstart

Next Post

Waar komt de 1 aprilvis vandaan? Weetjes en recept van snoek (niet voor gevoelige zielen)

Horeca Webzine

Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

Next Post
Waar komt de 1 aprilvis vandaan? Weetjes en recept van snoek (niet voor gevoelige zielen)

Waar komt de 1 aprilvis vandaan? Weetjes en recept van snoek (niet voor gevoelige zielen)

Een reactie achterlaten Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de Privacy Policy.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

We hebben je gratis abonnement op Horeca Webzine ontvangen. Controleer nu nog even je inbox of spammap om je mailadres te bevestigen.

RECENTE BERICHTEN

kelners obers ober

Obers: deze 10 dingen mis je zeker in de lockdown

08/04/2021
horecaconcepten concept concepten

Consument kiest steeds meer voor eenvoudige horecaconcepten in 2021

06/04/2021
IYFV 12 radijzen groenten en fruit frank fol

#IYFV2021: radijzen, de pittige groentjes die de lente maken

02/04/2021
Waar komt de 1 aprilvis vandaan? Weetjes en recept van snoek (niet voor gevoelige zielen)

Waar komt de 1 aprilvis vandaan? Weetjes en recept van snoek (niet voor gevoelige zielen)

01/04/2021
experiment bar café

Na voetbal en cabaret nu ook een experiment in 5 cafés

01/04/2021

MEEST GELEZEN

  • Horeca Webzine online magazine open petitie uitbaters

    Teken de petitie, de horeca in België en Nederland moet weer open!

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Wat is de dresscode in het Hof van Cleve van Peter Goossens?

    231 shares
    Share 231 Tweet 0
  • Meer dan 100 horecazaken met een leuk terras in Vlaanderen

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Zowat 550 cateraars en feestzaaluitbaters zijn de ongelijkheid beu en stappen naar de rechter 

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Vlaamse cateraars en feestzaaluitbaters groeperen zich om hun rechten op te eisen

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

  • Home
  • Statistieken website
  • Privacy Policy
  • Contact

© 2019 - Horeca Webzine

No Result
View All Result
  • Horeca Webzine
  • Adverteren
    • Statistieken website
  • Partnerships
    • Partners Horeca Webzine
    • Premium Partner worden
    • Content Partner worden
  • Online Marketing
    • Formules Online Communicatie
      • Performante webshop
  • Shoppen
    • Winkelmand
    • Afrekenen
  • Communities
    • Community mārie
      • Welkomstbericht nieuwe leden mārie
  • Horeca en Food Jobs
    • Vacature toevoegen
    • Mijn vacatures
  • Recepten van Chefs
    • Recept insturen
  • Abonneer je gratis
    • Winnaars wekelijkse waardebon
  • Contact
  • Divers
    • Brand Ambassador
    • Privacy Policy
    • Vacature

© 2019 - Horeca Webzine

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Bezoek onze Privacy Policy.