Community mārie

Français

mārie is de community van Horeca Webzine met gezellige cafés, tavernes, tearooms, bistro’s, brasseries, restaurants, feestzalen, cateringbedrijven en hotels.

Klik op een logo van mārie voor de adresgegevens en link naar het artikel op Horeca Webzine.

Klik in de linkerhoek van de grijze banner boven de kaart (kadertje met pijltje) voor het overzicht en in de rechterhoek van de grijze banner boven de kaart (4 hoekjes) om de kaart te vergroten.

Ook lid worden?

Heb jij ook een gezellige café, taverne, tearoom, bistro, brasserie, restaurant, feestzaal, cateringbedrijf of hotel, word dan lid van onze community mārie.

We schrijven een zoekmachine-geoptimaliseerd artikel [ zie de voorbeelden ] en we delen het via onze sociale media (Facebookpagina, eigen groepen en die van bevriende influencers, Instagram, Twitter, Google,…) en via onze wekelijkse mailing aan +4.000 abonnees.

Het artikel blijft 1 jaar vanaf de datum van publicatie in het overzicht en in de respectievelijke hoofdrubrieken: hotel, restaurant, café, feestzaal, catering.

Lid worden van mārie

Heb je een gezellige café, taverne, tearoom, bistro, brasserie, restaurant, feestzaal, cateringbedrijf of hotel? Word dan lid van onze community mārie.

Geen registratiekosten of kosten voor copywriting, publicatie en marketing en opname in de wekelijkse mailing (+4.000 abonnees).

We verwachten enkel de toestemming om een waardebon ter waarde van €100 (of 2 van €50 of 4 van €25) te mogen verloten onder onze abonnees.

Maak je lid van mārie

Vink de hoofdactiviteit aan waaronder je horecazaak valt.
We ontvangen graag informatie over je zaak (die niet op je website staat) en eventuele link(s) waar we kunnen uit putten om een artikel over je zaak te schrijven.

Français

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op een waardebon voor een diner bij een meesterkok van The Mastercooks of Belgium, een etentje in een bistro of brasserie, een overnachting in een B&B, een reductiebon bij een party cateraar, een kartonnetje exclusieve wijn of een limited edition van een stevig Belgisch bier, enz. te winnen.

Om onze communicatie te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

RECENT NIEUWS

MEEST GELEZEN