Communities

Horeca Webzine beheert en modereert verschillende communities op de Sociale Media. Maak er kennis mee. En wie het schoentje pas, trekke het aan. We kijken uit naar je lidmaatschapsaanvraag.

mārie 

mārie is een tweetalige community van Horeca Webzine waarin de leden worden voorgesteld op deze site en de sociale-mediakanalen.

De horecazaken worden voorgesteld in het overzicht, de Facebookgroep en in de respectievelijke hoofdrubrieken.

Lees meer… 

 

Horeca 4 Horeca 

Horeca Webzine wil met de sparring community ‘Horeca 4 Horeca’ een platform bieden voor uitsluitend Nederlandstalige horeca-uitbaters, chefs, hotelmanagers, restaurantmanagers en horecaleveranciers opdat ze er zich vrijuit – en zonder angst om te worden veroordeeld – zouden kunnen uiten, vragen stellen en met elkaar brainstormen.

Maak je lid van de Sparring Community. 

communities Horeca 4 Horeca

Party Catering & Traiteur Community

Het doel van deze community van Horeca Webzine is de Vlaamse party cateraars en traiteurs te groeperen, te vertegenwoordigen en te helpen bij de dagelijkse uitvoering van hun activiteit.

Maak je lid van de Sparring Community. 

party catering

We ❤️ Horeca

De naam van de groep moet letterlijk worden opgevat. De leden van deze community houden van de horeca en staan dus positief tegenover de horeca.

De leden van deze groep zijn niet uitsluitend horeca-uitbaters en horecamedewerkers, maar ook consumenten die een warm hart toedragen aan de horeca en horecaleveranciers.

 In deze groep mogen er zowel berichten gepost worden over de horeca (aanbiedingen, menu’s,…) als voor de horeca (aanbiedingen, tips, weetjes,…). 

Maak je lid van deze community.

We ❤️ Fastfood

In deze groep kan iedere fastfoodliefhebber wereldwijd nieuws, menu’s, aankondigingen, promoties, telefoontjes, … over allerlei soorten fastfood plaatsen.

Maak je lid van deze community.

fastfood

Horeca & Food Jobs

Community van reeds duizenden werkgevers en werkzoekenden met jobaanbiedingen in de horeca en voedingsgerelateerde bedrijven.   

Maak je lid van deze community.

Horeca & Keuken Tweedehands

Dit is het verkoophoekje van Horeca Webzine, het interactief online magazine van en voor de horeca.

In deze groep kan iedereen aanbiedingen en vragen voor TWEEDEHANDS materiaal plaatsen: hotelmeubilair, restaurantmateriaal, professioneel keukenmateriaal, divers cateringmateriaal,… Materiaal voor de hobby- en huishoudkeuken alsook culinaire boeken en snuisterijen wordt geduld.

Maak je lid van deze community.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Wens je ook dagelijks 1 exclusief nieuwsbericht ontvangen via WhatsApp, geef dan je telefoonnummer.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.