Met deze cadeaubon bereiken de leden van mārie meer gasten

5/5

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca. Tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.197 abonnees.

gastro marie bon facebook

Niet iedereen in de horeca staat te springen om cadeaubonnen online aan te bieden omdat ze hiermee het persoonlijk contact met de gasten zouden verliezen. Toch lopen ze hiermee een belangrijke bron van inkomsten mis. De ‘gastro mārie bon’ biedt dé oplossing; alvast voor de leden van mārie, onze community van gezellige horecazaken.

Lastminute geschenken

Je kent het ongetwijfeld wel: je ontvangt een uitnodiging voor een feestje en wekenlang speelt het door je hoofd dat je nog een cadeau moet vinden. Uiteindelijk is de bewuste dag daar en heb je nog niets gekocht. Op zo’n korte tijd kan je de shoppingstraat niet meer afstruinen. Zeker niet nu dat alle niet-essentiële winkels gesloten zijn.

Nu blijven er maar een beperkt aantal opties over. Ofwel steek je wat geld in een envelop, ofwel beloof je de gastvrouw of -heer dat het cadeautje nog achterna komt.

Gelukkig is er nog een derde optie: een online-cadeau dat je thuis kan kopen en afprinten.

Eén probleem: de meeste cadeaubonnen zijn onpersoonlijk en zien er saai uit. En vandaag de dag heeft de consument ook nog keuzestress, wat steeds vaker ontevredenheid veroorzaakt.

cadeaubon Horeca Webzine

Hedendaagse consumptietrends

Millennials zijn vandaag de dag niet meer op zoek naar meer spullen, maar naar nieuwe (en unieke) ervaringen. Dit is in het voordeel uitgedraaid van de horeca, want zowel de Belg als de Nederlander eet meer dan ooit buitenshuis of haalt afhaalgerechten in huis. Daardoor kan je met een etentje als cadeau niets fout doen.

Een andere belangrijke trend is het gebruiksgemak van online shoppen, een comfort dat de consument van een groter aantal sectoren verwacht. Je koopt immers met een simpele klik vanuit de zetel wat je wilt, zonder het weer, files of parkeerproblemen te moeten trotseren. 

Dit speelt niet alleen in op een aangeboren luiheid, maar ook op het steeds drukker wordende leven van de moderne mens. En natuurlijk ook op het feit dat de niet-essentiële winkels en horecazaken dicht of beperkt open zijn. 

cadeaubon gastro bon Horeca Webzine

Open 24/7

Niet iedereen in de horeca staat te springen om cadeaubonnen online aan te bieden omdat ze hiermee het persoonlijk contact met de gasten zouden verliezen. Toch lopen ze hiermee een belangrijke bron van inkomsten mis: een die 24/7 kan verkopen, zelfs na sluitingstijd en tijdens vakanties.

De leden van mārie, onze community van gezellige horecazaken, bereiken een groter aantal gasten die naar hun zaak zullen komen om ervaring in te wisselen, wat dan het persoonlijk contact alsnog stimuleert.

gastro marie bon facebook cadeaubon

gastro mārie bon

Een ‘gastro mārie bon’ is een leuke cadeaubon om te geven én te krijgen! 

De ‘gastro mārie bon’ kan iedereen snel en gemakkelijk online aankopen om te geven aan vrienden, familie of collega’s die de cadeaubon dan kunnen inruilen bij één of meerdere leden van mārie, onze community van gezellige horecazaken.

partner ERA online services cadeaubon
- ADVERTENTIE -

mārie

mārie is de community van Horeca Webzine met gezellige cafés, tavernes, tearooms, bistro’s, brasseries, restaurants, feestzalen, cateringbedrijven en hotels.

mārie betekent in het Maori: gezellig, precies, ondubbelzinnig, positief, serieus, zorgvuldig, echt, volledig, grondig, waarachtig, vredig en rechtvaardig.

Maori is de taal van de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland, de Maori’s. Het is één van de drie officiële landstalen van Nieuw-Zeeland, naast het Engels en de Nieuw-Zeelandse Gebarentaal.

Lid worden van mārie 

 

Als horecazaak heb je niks te verliezen om lid te worden van mārie. Je gezellige horecazaak wordt besproken in een artikel dat blijft staan tot eind 2021, je zaak komt te staan op de kaart en in de webshop.

Uiteraard delen we zowel de artikels als de kaart en de promotie voor de cadeaubon via onze sociale media (Facebookpagina, via de verschillende eigen Facebookgroepen en die van bevriende influencers, InstagramTwitter,…). 

We delen eveneens je artikel via onze wekelijkse mailing aan onze abonnees en nog zoveel meer.

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Geverifieerd door MonsterInsights