Brand Ambassador

Consumenten kopen graag van mensen uit hun streek. En laten zich graag informeren en aanbevelen door vrienden, kennissen en collega’s. Daarom verwelkomt Horeca Webzine ook Brand Ambassadors (HBA).

Wie? 

Als Brand Ambassador van Horeca Webzine:

  • draag je de horeca een warm hart toe en weet wat er omgaat in de sector (in jouw regio);
  • heb je een positief beeld van de horeca en geloof je dat met een vernieuwende aanpak, ondersteuning, coaching en mentoring startende en/of creatieve horeca-ondernemers nog steeds een kans maken op de markt;
  • voel je je persoonlijk betrokken met de horecasector en begrijp je de noden gezien je werkt, hebt gewerkt in of met de horeca;
  • ben je fan van Horeca Webzine, hét interactief online magazine van en voor de horeca. 

Verwachtingen

Als Brand Ambassador van Horeca Webzine: 

  • praat je over Horeca Webzine en vanzelfsprekend niet tegen één persoon, maar het liefst tegen een grote groep mensen en potentiële abonnees, potentiële leden van de communities en potentiële partners van Horeca Webzine;
  • supporter je Horeca Webzine en deel je de berichten via je sociale media;
  • verdedig je Horeca Webzine en je neemt het op voor Horeca Webzine bij negatieve publiciteit. Je bent als het ware een advocaat die het merk verdedigt.

Ondersteuning

Als Brand Ambassador van Horeca Webzine: 

  • kan je rekenen op ondersteuning. Alle beschikbare middelen en promotieartikelen worden je ter beschikking gesteld opdat je Horeca Webzine op een ideale manier zou kunnen vertegenwoordigen;
  • verdien je bij het aanbrengen van horecazaken die lid worden van de community mārie en horecaleveranciers Premium Partner met jouw referentie, een waardebon variërend van €25 tot €100 om te verzilveren bij een lid van onze community mārie of een Mastercook. 

Brand Ambassador worden

Vul onderstaand formuliertje in en we sturen je meer informatie en het ondersteuningspakket.

Je beslist dan zelf nog of je ermee aan de slag gaat. 

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op een gastro mārie bon twv €25 en maandelijks op een Box Bon Moments van The Mastercooks of Belgium twv €100.

Om onze communicatie te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.