Art & Food Catering: pure verwennerij in de Durmevallei

5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
art and food catering horeca webzine

Art & Food Catering staat voor exclusieve catering. Het doel van de zaakvoerders Rudy en Sandra is de juiste mix te creëren van eten en beleving. Samen werken ze dan ook met passie en enthousiasme aan mooie producten en concepten. En voor de takeaway-gerechten en menu’s tijdens de horeca-lockdown is dit niet anders. Maak kennis met het nieuwste lid van mārie, onze community van gezellige horecazaken, waar je als abonnee van Horeca Webzine de komende weken kans maakt op een ‘gastro mārie bon’.

Art & Food Catering 

Zaakvoerders Rudy Hendriks en Sandra Clicque hebben van hun hobby hun beroep gemaakt. Sandra heeft de kunst van inrichten, decoreren en organiseren. Chef Rudy steekt al zijn passie en liefde in zijn gerechten. Zo is Art & Food in 2013 ontstaan.

art food takeaway 1 horeca webzine

Voor groot en klein  

Art & Food is gelegen aan de Grote Baan 81 te Waasmunster en verzorgt in betere tijden al je events, zowel groot als klein. Een ontbijt, brunch, lunch, broodjesbuffet, diner, receptie, huwelijksfeest of een communiefeest; bij Art & Food kan je werkelijk voor elke gelegenheid terecht. Maar zoals je in de bovenstaande foto kan zien, ook takeaway.

art food catering raap pop-up restaurant horeca webzine

Raap

Raap is het huiselijk restaurant met orangerie van Art & Food dat van zodra het weer mag apart gereserveerd kan worden voor een grotere bubbel.

Het pop-up-restaurant werd genoemd naar het wapenschild van de gemeente Waasmunster: een zeemeermin die een raap vasthoudt.

Rapen worden reeds vanaf de 16de eeuw in het Waasland verbouwd. Dit is ook de knipoog naar het menu; grootmoeders keuken op een  vernieuwende wijze gebracht.

Je zal er van donderdag tot zaterdag terecht kunnen. Op zondag is er zelfs een brunch.

partner tuinen deblauwe aardappelen
- ADVERTENTIE -

Kookstijl van de chef 

De chef houdt ervan om verschillende kookstijlen te gebruiken. Zowel gerechten uit de traditionele keuken als de wereldkeuken, van Afrika tot Azië. Ook Italië is niet ver weg te denken bij de creaties van chef Rudy.

Pure verwennerij 

Zowel de gerechten als de bediening bij Art & Food zijn pure verwennerij. Eten maakt deel uit van een totaalbeleving. Zeker als Sandra je etentje, op welke locatie dan ook, sfeervol aankleedt. Een waauw-gevoel opwekken nog voor het eerste hapje op tafel komt, dat is de ultieme droom van Sandra. 

“Wij gaan voor mooi gepresenteerde borden en buffetten”, zegt Sandra. “Kleur, bloemen, versiering, noem maar op; ik overleg het steeds allemaal met de klant, zodoende we de aankleding volledig op maat kunnen maken. En op verplaatsing brengen we alles mee: tafels en stoelen, bestek, de aankleding en, indien nodig, de keuken.”

Ken je al onze community van gezellige horecazaken?

Steeds vernieuwend

Bij Art & Food Catering is elke maaltijd de eerste. Van een (werk)ontbijt over broodjesbuffet of lunch tot viergangendiner of feest. “Ik vertrek vanuit de klassieke keuken, mijn nieuwsgierigheid zorgt voor invloeden uit de wereldkeuken”, zegt Rudy. “Een culinaire picknick, een nieuwjaarsreceptie, bedrijfscatering, privéfeestjes of een barbecue: altijd zijn er nieuwigheden en verrassingen.” 

Dus ook voor de takeway-gerechten en de verschillende menu’s die Rudy heeft samengesteld. Volg de Facebookpagina voor de updates.

Uitnodiging voor abonnees  

Rudy en Sandra, de eigenaars van Art & Food  werden met plezier lid van mārie, onze community van gezellige cafés, tavernes, tearooms, bistro’s, brasseries, restaurants, feestzalen, cateringbedrijven en hotels. 

Naar aanleiding van hun lidmaatschap nodigen ze in de komende weken vier abonnees van Horeca Webzine uit om kennis te maken met hun casual dining restaurant.

Abonneer je nu, en misschien win je komende zaterdag al een ‘gastro mārie bon’ om te spenderen bij Rudy en Sandra van Art & Food Catering of bij een ander lid van de community.

mārie art and food

gastro mārie bon

Deze unieke cadeaubon is online te koop via de webshop van Horeca Webzine en heeft een waarde van €25. Bij een aankoop van een ‘gastro mārie bon’ wordt die via mail naar jou gestuurd zodoende je die kan uitprinten en verzilveren in de horecazaak van je keuze.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten