The Potato Club: 10 recepten met aardappelen voor topchefs
Een klassieker in de keuken en toch verrassend anders. De Belgische aardappel is niet meer weg te denken in de...
Vandaag is het echter wel 1 april en is het verhaal verzonnen door Yasmine. Gelukkig maar!
Een klassieker in de keuken en toch verrassend anders. De Belgische aardappel is niet meer weg te denken in de...
Werken in de horeca is verrassend veelzijdig. Het is een dynamische branche waarin geen dag hetzelfde is. En er zijn...
Met deze 100 tips van chefkoks wordt koken voor iedereen een stuk leuker en ongetwijfeld ook lekkerder
Meer en meer mensen eten vegan en vegetarisch: om gezondheidsredenen, uit zorg voor het milieu of dierenwelzijn,… Niet iedere vegetariër...
Erwten drogen snel uit, laat ze dus niet te lang liggen. Je bewaart ze best op een koele plek in...
Topchef Francesca Sterckx ging aan de slag met Waguy van Hof van Ossel. Kenners en topchefs spreken in de overtreffende...
Het vlees van vlaswijting is fijn en gelaagd en volgens kenners één van de lekkerste vissen. De kwaliteit van het...
Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.
© 2019 – Horeca Webzine
Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in België en Nederland.
© Horeca Webzine België ∼ Nederland wordt beheerd door NOOR & NOOR.