Horeca Webzine: nieuws en kennisplatform

Sinds 2019 is Horeca Webzine hét interactief online magazine met nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca dat gratis verdeeld wordt via de tweewekelijkse nieuwsbrief aan 20.249 abonnees. Horeca Webzine beheert ook talrijke actieve communities op Facebook ter ondersteuning van de horeca-uitbaters en horecaleveranciers, en met winacties voor het plezier van de Bourgondische levensgenieter. Klik en lees wat Horeca Webzine onderscheidt van andere horecamagazines.

NIEUWS

KENNISBANK

Horeca in de kijker

Horecaleveranciers in de kijker

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Per direct ontvang je 5% korting op je eerste aankoop in de webshop van Chef & Knife, dé kookwinkel met een groot assortiment exclusieve Japanse en Europese koksmessen voor de hobbykok en professional, maar ook barbecues, mandolines, snijplanken, kooktoestellen, kookgerei en toebehoren..

Ben je eveneens lid van onze community, dan maak je tot 22 december 2024 ook wekelijks kans op 1 van de 5 geschenken aangeboden door deze toppers.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Geverifieerd door MonsterInsights