Nog 20 redenen waarom een job in de horeca de beste is

5/5
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
job Horeca Webzine restaurant bartender

Als je in de horeca werkt, is de kans groot dat je moet werken op momenten dat iedereen vrij is. Maar toch zijn er heel wat redenen waarom een job in de horeca de beste is.

Een job in de horeca

Hieronder twintig redenen waarom een job in de horeca de beste is. Maar ongetwijfeld heb je er ook nog. Noteer ze gerust in onze community.

1- Je maakt de mensen gelukkig met hun favoriete drankje of gerecht

2- Er is altijd lekker eten bij jou in de buurt. Honger? Hup, even snel naar de keuken om te smullen.

3- Je hebt eindeloos veel sociaal contact. Alleen achter je bureau zitten? Nope, niets voor jou!

4- Terrasjestijd! Jij werkt een ganse dag buiten met de zon op je snoet. 

5- Geloof ons, een horecajob, dat is gratis fitnessen, all day/night long. 

6- Horecawerk staat goed op je CV, je bent een werkpaard of je bent het niet. 

7- Wil je dessertje personaliseren of die spaghetti anders presenteren? Ruimte genoeg voor eigen inbreng, laat je creativiteit de vrije loop.

8- Jouw collega’s worden ‘friends for life’!

9- Na afsluit kan je rustig nog iets drinken met de collega’s en uitbater, en tips en tricks uitwisselen.

10- Iedereen wilt plots je vriend worden. Flirten wordt een gewoonte. 

11- Je maakt je eigen signature cocktail. Begin alvast te denken aan een catchy name. Cosmolicious anyone? 

12- Gastvrouw/heer behoort tot één van de 100 snelst groeiende beroepen van de toekomst.

13- Je leert andere cafés en bars kennen waardoor je, tijdens het uitgaan, een wandelende Tripadvisor wordt. 

14- Luisteren kan je als geen ander. En geduld, veel geduld. 

15- Je weet, sneller dan Google, hoe je een kater moet bestrijden.

16- Je wordt uitgenodigd op alle leuke feestjes bij jou in de buurt. Haja, je bent tenslotte die coole barman/barvrouw! 

17- Je weet als geen ander hoe je met dronken en agressieve mensen moet omgaan.

18- Je vrienden kunnen je bezoeken op je werk zonder dat het ‘awkward’ wordt. 

19- Omwille van je ‘abnormale’ werkschema kan jij overdag wél naar de dokter, boodschappen doen of naar het postkantoor.

20- Je komt al gauw te weten welke restaurants en bars nog open zijn om 4u ‘s ochtends als je na je werk nog een hongertje hebt.

Een job in de horeca?

Op zoek naar een job in de horeca? Bekijk dan zeker eens deze pagina en/of maak je lid van onze Facebookgroep

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Gratis abonnement

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang tweewekelijks op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook tweewekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

Nieuwe berichten