• Horeca Webzine
  • Adverteren
    • Statistieken website
  • Partnerships
    • Partners Horeca Webzine
    • Premium Partner worden
    • Content Partner worden
  • Online Marketing
    • Formules Online Communicatie
      • Performante webshop
  • Shoppen
    • Winkelmand
    • Afrekenen
  • Communities
    • Community mārie
      • Welkomstbericht nieuwe leden mārie
  • Horeca en Food Jobs
    • Vacature toevoegen
    • Mijn vacatures
  • Recepten van Chefs
    • Recept insturen
  • Abonneer je gratis
    • Winnaars wekelijkse waardebon
  • Contact
  • Divers
    • Brand Ambassador
    • Privacy Policy
    • Vacature
Horeca Webzine
  • Nieuws
  • Kennisbank
  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Feestzaal
  • Catering
  • Leveranciers
  • mārie
  • Mastercooks
No Result
View All Result
  • Nieuws
  • Kennisbank
  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Feestzaal
  • Catering
  • Leveranciers
  • mārie
  • Mastercooks
No Result
View All Result
Horeca Webzine
No Result
View All Result
Home Kennisbank Weetjes

Nog 20 redenen waarom een job in de horeca de beste is.

Horeca Webzine by Horeca Webzine
24/08/2020
in Weetjes, Kennisbank
1
job Horeca Webzine restaurant bartender
271
SHARES
1.9k
VIEWS

Als je in de horeca werkt, is de kans groot dat je moet werken op momenten dat iedereen vrij is. Maar toch zijn er heel wat redenen waarom een job in de horeca de beste is.

Een job in de horeca

Hieronder twintig redenen waarom een job in de horeca de beste is. Maar ongetwijfeld heb je er ook nog. Noteer ze gerust onderaan dit artikel in een reactie.

1- Je maakt de mensen gelukkig met hun favoriete drankje of gerecht. 

2- Er is altijd lekker eten bij jou in de buurt. Honger? Hup, even snel naar de keuken om te smullen.

3- Je hebt eindeloos veel sociaal contact. Alleen achter je bureau zitten? Nope, niets voor jou!

Lees ook:

5 fabels en feiten over varkensvlees

Vis van de maand april 2021: vlaswijting, verre neef van de kabeljauw

4- Terrasjestijd! Jij werkt een ganse dag buiten met de zon op je snoet. 

5- Geloof ons, een horecajob, dat is gratis fitnessen, all day/night long. 

6- Horecawerk staat goed op je CV, je bent een werkpaard of je bent het niet. 

7- Wil je dessertje personaliseren of die spaghetti anders presenteren? Ruimte genoeg voor eigen inbreng, laat je creativiteit de vrije loop.

8- Jouw collega’s worden ‘friends for life’!

9- Na afsluit kan je rustig nog iets drinken met de collega’s en uitbater, en tips en tricks uitwisselen.

10- Iedereen wilt plots je vriend worden. Flirten wordt een gewoonte. 

job
Na afsluit kan je rustig nog iets drinken met de collega’s en uitbater

11- Je maakt je eigen signature cocktail. Begin alvast te denken aan een catchy name. Cosmolicious anyone? 

12- Gastvrouw/heer behoort tot één van de 100 snelst groeiende beroepen van de toekomst.

13- Je leert andere cafés en bars kennen waardoor je, tijdens het uitgaan, een wandelende Tripadvisor wordt. 

14- Luisteren kan je als geen ander. En geduld hebben. Veel geduld. 

15- Je weet, sneller dan Google, hoe je een kater moet bestrijden.

16- Je wordt uitgenodigd op alle leuke feestjes bij jou in de buurt. Haja, je bent tenslotte die coole barman/barvrouw! 

17- Je weet als geen ander hoe je met dronken mensen moet omgaan.

18- Je vrienden kunnen je bezoeken op je werk zonder dat het ‘awkward’ wordt. 

19- Omwille van je ‘abnormale’ werkschema kan jij overdag wél naar de dokter, boodschappen doen of naar het postkantoor.

20- Je komt al gauw te weten welke restaurants en bars nog open zijn om 4u ‘s ochtends als je na je werk nog een hongertje hebt.

Nog redenen?

Heb jij ook nog leuke redenen om een job aan te nemen in de horeca? Noteer ze dan hieronder als een reactie.

Op zoek naar een job in de horeca? Bekijk dan zeker eens onze community!

Tags: consumenthobbykokhorecajobshorecamedewerkerjobsleverancierpersoneeluitbaterweetjes
Share271TweetShare
premium partner chef's food products (2)
premium partner pH-20
premium partner keurslager
miikitco partner horeca webzine (2)
premium partner pH-20
premium partner royal teas geluwe
premium partner weyn's honing
Previous Post

Bekendmaking ‘Best Vegetables Restaurants’ op 21 september. Save the date!

Next Post

Ook deze 3 Young Masters zijn de toekomst van onze gastronomie

Horeca Webzine

Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

Next Post
Young Masters

Ook deze 3 Young Masters zijn de toekomst van onze gastronomie

Comments 1

  1. mieke vandenabeele says:
    1 jaar ago

    Je ontmoet mensen die van de andere kant van de wereld komen. Met hun verhaal..

    Beantwoorden

Een reactie achterlaten Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de Privacy Policy.

GRATIS ABONNEMENT

Abonneer je gratis op Horeca Webzine en ontvang elke week op zaterdagmorgen in je mailbox het allerlaatste nieuws, originele tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca.

Zonder dat je er iets extra hoeft voor te doen, maak je ook wekelijks kans op tal van culinaire geschenken.

Wens je vanaf 1 mei ook dagelijks 1 exclusief nieuwsbericht te ontvangen via WhatsApp, geef dan je telefoonnummer.

Om de nieuwsbrief te kunnen personaliseren, willen we graag weten wie je bent. Voor iedere lijst die je aanstipt, krijg je een gepersonaliseerde nieuwsbrief.

Het gratis abonnement op Horeca Webzine kan op ieder moment worden opgezegd.

We hebben je gratis abonnement op Horeca Webzine ontvangen. Controleer nu nog even je inbox of spammap om je mailadres te bevestigen.

RECENTE BERICHTEN

varkensvlees keurslager

5 fabels en feiten over varkensvlees

16/04/2021
IYFV 14 andijvie groenten en fruit frank fol

#IYFV2021: andijvie, goede bron van vitamine A en foliumzuur

15/04/2021
Vis van de maand vlaswijting pollak Patrick Caignau (1)

Vis van de maand april 2021: vlaswijting, verre neef van de kabeljauw

14/04/2021
leveranciers-plan-Horeca-Webzine-

Een financieel plan maken doe je aan de hand van deze 4 stappen

13/04/2021
Raw Food. Wat is het? Weetjes en meer dan 100 recepten.

Raw Food. Wat is het? Weetjes en meer dan 100 recepten.

13/04/2021

MEEST GELEZEN

  • Horeca Webzine online magazine open petitie uitbaters

    Teken de petitie, de horeca in België en Nederland moet weer open!

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Wat is de dresscode in het Hof van Cleve van Peter Goossens?

    231 shares
    Share 231 Tweet 0
  • Meer dan 100 horecazaken met een leuk terras in Vlaanderen

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Zowat 550 cateraars en feestzaaluitbaters zijn de ongelijkheid beu en stappen naar de rechter 

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Vlaamse cateraars en feestzaaluitbaters groeperen zich om hun rechten op te eisen

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
Horeca Webzine

Hét interactief online magazine met het allerlaatste nieuws, tips, weetjes, inspirerende verhalen en aanbiedingen van en voor de horeca in de gehele wereld.

  • Home
  • Statistieken website
  • Privacy Policy
  • Contact

© 2019 - Horeca Webzine

No Result
View All Result
  • Horeca Webzine
  • Adverteren
    • Statistieken website
  • Partnerships
    • Partners Horeca Webzine
    • Premium Partner worden
    • Content Partner worden
  • Online Marketing
    • Formules Online Communicatie
      • Performante webshop
  • Shoppen
    • Winkelmand
    • Afrekenen
  • Communities
    • Community mārie
      • Welkomstbericht nieuwe leden mārie
  • Horeca en Food Jobs
    • Vacature toevoegen
    • Mijn vacatures
  • Recepten van Chefs
    • Recept insturen
  • Abonneer je gratis
    • Winnaars wekelijkse waardebon
  • Contact
  • Divers
    • Brand Ambassador
    • Privacy Policy
    • Vacature

© 2019 - Horeca Webzine

Om jouw bezoek aan onze website makkelijker en persoonlijker te maken gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig. Bezoek onze Privacy Policy.