Als je in de horeca werkt, is de kans groot dat je moet werken op momenten dat iedereen vrij is. Maar toch zijn er heel wat redenen waarom een job in de horeca de beste is.
Een job in de horeca
Hieronder twintig redenen waarom een job in de horeca de beste is. Maar ongetwijfeld heb je er ook nog. Noteer ze gerust in onze community.
Hotel-Restaurant De Kommel
Weilandshof
MAAK KENNIS MET GEZELLIGE HORECAZAKEN, CATERINGBEDRIJVEN EN FEESTLOCATIES.
Ook je horecazaak, cateringbedrijf of feestlocatie in deze carrousel? KLIK HIER.
1- Je maakt de mensen gelukkig met hun favoriete drankje of gerecht.
2- Er is altijd lekker eten bij jou in de buurt. Honger? Hup, even snel naar de keuken om te smullen.
3- Je hebt eindeloos veel sociaal contact. Alleen achter je bureau zitten? Nope, niets voor jou!
4- Terrasjestijd! Jij werkt een ganse dag buiten met de zon op je snoet.
5- Geloof ons, een horecajob, dat is gratis fitnessen, all day/night long.
6- Horecawerk staat goed op je CV, je bent een werkpaard of je bent het niet.
7- Wil je dessertje personaliseren of die spaghetti anders presenteren? Ruimte genoeg voor eigen inbreng, laat je creativiteit de vrije loop.
8- Jouw collega’s worden ‘friends for life’!
9- Na afsluit kan je rustig nog iets drinken met de collega’s en uitbater, en tips en tricks uitwisselen.
10- Iedereen wilt plots je vriend worden. Flirten wordt een gewoonte.
Belgoo Beer
Vanille Madagascar
NOOR & NOOR
Jeanne Gennar, Coffee with a Soul
Chef & Knife
MAAK KENNIS MET HEEL BETROUWBARE HORECALEVERANCIERS.
Ook je bedrijf in deze carrousel? KLIK HIER.
11- Je maakt je eigen signature cocktail. Begin alvast te denken aan een catchy name. Cosmolicious anyone?
12- Gastvrouw/heer behoort tot één van de 100 snelst groeiende beroepen van de toekomst.
13- Je leert andere cafés en bars kennen waardoor je, tijdens het uitgaan, een wandelende Tripadvisor wordt.
14- Luisteren kan je als geen ander. En geduld, veel geduld.
15- Je weet, sneller dan Google, hoe je een kater moet bestrijden.
Salade van doperwten en hun scheuten, erwtencoulis met munt, gele kerstomaten en citroen
Erwten drogen snel uit, laat ze dus niet te lang liggen. Je bewaart ze best op een koele plek in...
Tartaar van Wagyu met asperges, radijs, kappertjes, rode ui, gebakken aardappelen en roerei
Topchef Francesca Sterckx ging aan de slag met Waguy van Hof van Ossel. Kenners en topchefs spreken in de overtreffende...
Vlaswijting met groene asperges, sinaasappel, artisjok en crumble van chorizo
Het vlees van vlaswijting is fijn en gelaagd en volgens kenners één van de lekkerste vissen. De kwaliteit van het...
MAAK KENNIS MET GERENOMMEERDE BEROEPSORGANISATIES EN CONSULTANTS
Je beroepsorganisatie of consultancybedrijf in deze carrousel? KLIK HIER.
16- Je wordt uitgenodigd op alle leuke feestjes bij jou in de buurt. Haja, je bent tenslotte die coole barman/barvrouw!
17- Je weet als geen ander hoe je met dronken en agressieve mensen moet omgaan.
18- Je vrienden kunnen je bezoeken op je werk zonder dat het ‘awkward’ wordt.
19- Omwille van je ‘abnormale’ werkschema kan jij overdag wél naar de dokter, boodschappen doen of naar het postkantoor.
20- Je komt al gauw te weten welke restaurants en bars nog open zijn om 4u ‘s ochtends als je na je werk nog een hongertje hebt.
Een job in de horeca?
Op zoek naar een job in de horeca? Bekijk dan zeker eens deze pagina en/of maak je lid van onze Facebookgroep.