Maart is de vertrouwde maand waarin onze partners – verhuurmaatschappijen, makelaars en horecaleveranciers – hun partnerschap met Horeca Webzine hernieuwen. Nog geen Premium Partner? Kijk hier hoe je één jaar gratis kan genieten van alle voordelen, en dat zijn er heel wat. Er is maar één voorwaarde.
Premium Partners
Premium Partners van Horeca Webzine zijn verhuurmaatschappijen, makelaars en horecaleveranciers die er voor hebben gekozen om ook te adverteren via de website, nieuwsbrief en sociale mediakanalen van Horeca Webzine, hét interactief online magazine van en voor de horeca met bijna 16.000 abonnees en meer dan tienduizend unieke volgers op sociale media.
Belgoo Beer
Vanille Madagascar
NOOR & NOOR
Jeanne Gennar, Coffee with a Soul
Chef & Knife
MAAK KENNIS MET HEEL BETROUWBARE HORECALEVERANCIERS.
Ook je bedrijf in deze carrousel? KLIK HIER.
Verhuurmaatschappij
Heb je een verhuurmaatschappij van keuken- en feestmateriaal, dan kan je rekenen op:
- een pagina in deze categorie
- je listing in de categorie via een carrousel op de homepage, in de blogartikels en nieuwsbrief
- promotie voor je persoonlijke listing via sociale media
- promotie via Google met diverse gepaste landingspagina’s
- waar mogelijk een woordlink in de dagelijkse blogartikels die verwijzen naar je listing.
- zelf onbeperkt aanbiedingen posten in deze Facebookgroep
- repost van je instagramberichten
- foto/video-animatie voor YouTube en TikTok
- exclusiviteit
Makelaar
Ben je een makelaar of tussenpersoon, dan kan je rekenen op:
- een pagina in deze categorie
- je listing in de categorie via een carrousel op de homepage, in de blogartikels en nieuwsbrief
- promotie voor je persoonlijke listing via sociale media
- promotie via Google met diverse gepaste landingspagina’s
- waar mogelijk een woordlink in de dagelijkse blogartikels die verwijzen naar je listing.
- zelf onbeperkt aanbiedingen posten in deze Facebookgroep
- repost van je instagramberichten
- foto/video-animatie voor YouTube en TikTok
- exclusiviteit
Social Media: 5 tips voor meer volgers
Een Facebookpagina of Instagram-account heb je in een handomdraai opgezet. Maar daarna begint het pas. Hoe krijg ik volgers? Wat...
Wat is Dry Aged rundvlees? Weetjes en 5 tips
Sommige soorten rundvlees moeten eerst rijpen (besterven) voor consumptie om malser én smakelijker te worden. Leer in dit artikel wat...
5 eetgelegenheden: restaurant, bistro, brasserie, Grand Café en tearoom. Ken je de verschillen?
Waar komen de namen van die eetgelegenheden vandaan, en waarin verschillen deze van elkaar?
Boter en margarine: 2 termen die te vaak op een hoopje worden gegooid
Men mag enkel spreken van boter, hoeveboter, melkerijboter of roomboter als dit product is gemaakt van vetten uit melk.
Leverancier
Ben je een horecaleverancier van food, non-food en/of diensten, dan kan je rekenen op:
- een pagina in deze categorie
- je listing in de categorie via een carrousel op de homepage, in de blogartikels en nieuwsbrief
- promotie voor je persoonlijke listing via sociale media
- promotie via Google met diverse gepaste landingspagina’s
- waar mogelijk een woordlink in de dagelijkse blogartikels die verwijzen naar je listing.
- zelf onbeperkt aanbiedingen posten in deze Facebookgroep
- repost van je instagramberichten
- foto/video-animatie voor YouTube en TikTok
- exclusiviteit
Wat kost 1 jaar Premium Partner?
Een jaar Premium Partner kost €49/maand of €499 jaar. Een tarief dat op zich al heel socaal mag genoemd worden als dit vergelijkt met collega magazines zoals Horeca Magazines en Culinaire Ambiance die online niet zo sterk aanwezig zijn.
Maar het kan nu gratis!
Salade van doperwten en hun scheuten, erwtencoulis met munt, gele kerstomaten en citroen
Erwten drogen snel uit, laat ze dus niet te lang liggen. Je bewaart ze best op een koele plek in...
Tartaar van Wagyu met asperges, radijs, kappertjes, rode ui, gebakken aardappelen en roerei
Topchef Francesca Sterckx ging aan de slag met Waguy van Hof van Ossel. Kenners en topchefs spreken in de overtreffende...
Vlaswijting met groene asperges, sinaasappel, artisjok en crumble van chorizo
Het vlees van vlaswijting is fijn en gelaagd en volgens kenners één van de lekkerste vissen. De kwaliteit van het...
Gratis onder 1 voorwaarde
Net als The Mastercooks of Belgium blijven ook wij niet onverschillig voor de verschrikkelijke beelden die ons de afgelopen weken hebben bereikt van de aardbevingen in Turkije en Syrië.
Daarom dat de organisatie met meer dan 120 actieve leden – gaande van chefs van toprestaurants, brasseries, feestzalen en cateringbedrijven tot thuiskoks en consultants – ook een actie heeft opgezet om geld in te zamelen.
De integrale winst van de verkoop van hun boek “The Mastercooks”, ttz €12 per boek, wordt in schijven van €120 overgeschreven op de rekening van het Consortium 12-12.
Het boek kost €49,90 en er zijn er nog 1.100 te koop!
Voorwaarde
Horeca Webzine zet haar schouders onder de steunactie en geeft iedere verhuurmaatschappij, makelaar en horecaleverancier (binnen het exclusiviteitsrecht) 1 jaar gratis alle voordelen van een Premium Partner bij aankoop van 10 boeken.
Je geniet daar bovenop nog tot eind september 2023 van extra reclame met je bedrijfslogo op alle bedankingingsbrieven die meegestuurd worden met alle boeken, en ook op de visuals in het kader van de steunactie op de sociale mediakanalen van The Mastercooks of Belgium.
Word gratis Premium Partner
Met het klikken op de knop ga je akkoord met de aankoop van 10 receptenboeken.
1- Je ontvangt van vzw The Mastercooks of Belgium een factuur twv €499, inclusief 6% BTW en verzendingskosten.
2- Bij ontvangst van de betaling ontvang je de 10 receptenboeken op het opgegeven adres.
3- De redactie van Horeca Webzine neemt contact op met de vraag naar info en foto’s om je pagina op deze website te kunnen aanmaken.
MAAK KENNIS MET GERENOMMEERDE BEROEPSORGANISATIES EN CONSULTANTS
Je beroepsorganisatie of consultancybedrijf in deze carrousel? KLIK HIER.
Deel dit blogartikel!
Ken jij andere professionals, hobbykoks, collega’s, vrienden en/of kennissen die ook wat kunnen hebben aan onze blogartikels? We zouden het heel fijn vinden dat je dit blogartikel in jouw netwerk deelt. Het kan makkelijk met de onderstaande sociale media-knoppen. Alvast bedankt!